Caută
Close this search box.

Începem a colinda la Sala Radio

Concertul tradiţional de colinde, „Începem a colinda”, este și anul acesta un reper nelipsit între diversele concerte de colinde de la Sala Radio, spațiu cultural-artistic care, de 26 ani consecutiv, în preajma Crăciunului, cunoaște efervescenţa datinilor şi obiceiurilor din această perioadă a anului.

Duminică, 18 decembrie, ora 17:00, în concertul tradiţional Începem a colinda…, organizat de Radio România, cete tradiţionale din Alba, Arad, Gorj, Maramureş, Mehedinti, Sibiu, Suceava, Teleorman, vor aduce în faţa publicului bucureştean Sfintele Colinde, datinile şi obiceiurile de Crăciun şi An Nou, aşa cum se păstrează în vatra satului.

Într-un număr impresionant,  peste 200 de persoane din cetele de colindători – copii, tineri şi bătrâni, cu recuzita adecvată (colaci, mere, nuci, cârnaţi, ţuică) – dăruiesc spectatorilor de la Sala Radio datinile păstrate în satele noastre din moşi strămoşi, informează un comunicat al organizatorilor remis MagnaNews.

Biletele pentru concertul tradițional de colinde sunt disponibile pe www.eventim.ro, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carrefour, librăriile Cărtureşti, Humanitas, în benzinăriile OMV şi la casa de bilete a Sălii Radio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri