Caută
Close this search box.

James Franco, în distribuția filmului lui Ridley Scott „Alien: Covenant”

Actorul James Franco se alătură distribuției filmului „Alien: Covenant” al regizorului Ridley Scott, un sequel al producției „Prometheus”, relatează revista Variety în ediția online.

Franco se alătură astfel lui Michael Fassbender, Noomi Rapace și Guy Pearce — care își reiau rolurile din „Prometheus” — dar și nou-veniților în proiect Katherine Waterston, Demian Bichir, Billy Crudup și Danny McBride.

Filmul, realizat după un scenariu de Jack Paglen, Michael Green și John Logan, relatează povestea călătoriei navei colonie Covenant, care se îndreaptă spre o planetă izolată dintr-o zonă îndepărtată a galaxiei. Echipajul descoperă ceea ce pare a fi un paradis necunoscut care se dovedește însă a fi o lume întunecată, amenințătoare, în care singurul locuitor este androidul David (Fassbender), un supraviețuitor al expediției condamnate Prometheus.

Filmul este cel de al șaselea în franciza „Alien” și ar urma să ajungă în cinematografe la 19 mai 2017, cu trei luni mai devreme decât planificaseră inițial cei de la studiourile Fox.

Acțiunea lui „Prometheus” se desfășoară în ultima parte a secolului al XXI-lea, cu circa 30 de ani înainte de cea din filmul „Alien”, lansat în 1979 de Scott și primul din seria cu aceeași nume.

„Prometheus”, care a generat încasări de 403,3 milioane de dolari în întreaga lume, relatează călătoria echipajului navei spațiale Prometheus, care descoperă pe o planetă rămășițele armelor dezvoltate de o civilizație avansată care ar putea distruge rasa umană.

Filmul original „Alien”, în care rolul principal a fost deținut de Sigourney Weaver, a fost urmat de alte trei, în 1986, 1992 și 1997.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri