Caută
Close this search box.

La 13 ani, a câştigat deja peste 100 de medalii

Alexandra Popescu şi-a dorit să facă sport. Aleargă de dragul mişcării, participă la toate competiţiile la care este invitată. Aşa că nu e de mirare că a strâns peste o sută de medalii până acum.

„Ultima dată am rămas la 99. Acum nu ştiu câte mai sunt, dar mă mândresc cu ce am.”, spune micuţa campioană.

Liliana Popescu, mama Alexandrei: „Sunt peste 100, 100 şi ceva de medalii. Fiecare medalie are istoria ei, frumuseţea ei”.

La aproape fiecare competiţie, Alexandra a ocupat un loc pe podium, potrivit digi24.ro. Anul acesta a ocupat locul 1 la proba ştafetă de la Maratonul Internaţional Bucureşti.

Alexandra Popescu: „Nu e foarte important să câştig, ci că mă simt foarte bine atunci când alerg. Mă simt liberă în general, nu mă mai gândesc la nimic, la şcoală, la problemele mele de zi cu zi”.

În luna noiembrie a alergat 10 km pe ploaie prin Bucureşti pentru copiii bolnavi de la Spitalul Marius Nasta, în cadrul evenimentul Balkan Charity Challenge.

Irina Constantinescu, maratonist: „Este foarte talentată din punct de vedere fizic şi deja de câţiva ani de zile a căpătat o experienţă sportivă în alergare de invidiat aş spune”.

Tot anul acesta Alexandra a participat şi la primul ei triathlon. Nu i-a fost uşor, mai ales că abia învăţase să înoate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri