Caută
Close this search box.

La 86 de ani, atleta Veronica Negreanu a câştigat Crosul Unirii de la Alba Iulia

La Alba Iulia, a avut loc a 48-a ediţie a Crosului Unirii, competiţie de mare tradiţie ce a devenit simbol al Cetăţii Unirii. Peste 400 de sportivi din toată ţara, de toate vârstele, au parcurs traseul de alergat, iar pe lângă Crosul Unirii, s-au mai desfăşurat demonstraţii de dans sportiv şi karate, mulţi dintre participanţi evoluând cu însemnele steagului tricolor.

Doi veterani de la malul mării au ajuns la Alba Iulia, profesorul Traian Petcu (93 de ani) şi dr. Veronica Negreanu (86 de ani).

Veronica Negreanu a reuşit chiar să câştige medalia de aur în proba veteranilor 85-89 de ani, iar reputatul profesor Traian Petcu, decanul de vârstă al competiţiei, a primit din partea organizatorilor un trofeu şi o diplomă de onoare, în semn de respect pentru întreaga sa activitate desfăşurată în cinstea sportului.

Cei doi veterani au luat startul şi joi, la Constanţa, în Crosul de 1 Decembrie, competiţie ce a fost organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, potrivit cugetliber.ro.

„Trebuie să trezim în noi sentimentul de patriotism, iubirea noastră pentru aceste culori şi pentru pământurile noastre sacre”, a declarat atleta veterană Veronica Negreanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri