Caută
Close this search box.

Luna Amară lansează un nou videoclip, „Aproape”

 

Trupa Luna Amară prezintă videoclipul piesei „Aproape” de pe albumul omonim lansat în această toamnă. Clipul, realizat de BlueCat Studio (Anya Dimitrov, Vladimir Ivanov), conține imagini din concertele de lansare de la București din 22 și 23 octombrie de la Clubul Țăranului.

„Aproape surprinde, în imagini texturate și o editare ritmată, intimitatea și emoția cântării, așa cum se văd ele atât pe scenă cât și în fața ei. E un videoclip de stare, deschis și sincer, care lasă loc muzicii să scrie povestea – așa cum am încercat să facem și cu „Doar noi doi”. Aproape, ca piesă de această dată, e o încercare de a spune mult prin cuvinte simple și cât mai puține. Are o naivitate asumată, aproape de joc, dar încearcă să vorbească despre un anume fel de „umbre” sau „văluri” în care oamenii se învelesc până când se confundă cu acestea. Ceea ce credem că suntem, și nu ceea ce suntem cu adevărat. Cheia poveștii e mirarea.”, spune Nick Făgădar, solistul trupei.

Albumul poate fi gasit in magazinele Cărtureşti, Humanitas, Muzica, precum şi online pe eMag.ro si Getmusic.ro.

Turneul de promovare a noului album continuă în țară este în plină desfăşurarea. Următorul concert este programat la Arad, în 9 decembrie şi în 10 decembrie în Sibiu. Săptămâna viitoare băieţii vor cânta, pe 16 decembrie, la Cluj-Napoca, iar pe 17 decembrie, la Râmnicu Vâlcea. Seria de concerte va fi reluată după Anul Nou.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri