Caută
Close this search box.

Manipulare grosolană la TV: Soros a pus la cale tragedia din Colectiv

Manipulare grosolană la România TV. Postul de televiziune a difuzat un filmuleț, pe care l-a prezentat ca venind din partea grupării Anonymous. În materialul video se vorbește despre implicarea omului de afaceri George Soros în tragedia de la Colectiv.

„Mesajul” Anonymous difuzat de România TV este citit în limba engleză de o voce robotică, ce spune, printre altele:

„Știm ce preț plătește guvernul vostru pentru ca adevărul să nu fie niciodată aflat. (…) Vom trimite dovada faptului că cei din Colectiv au fost uciși. Noi știm detalii privind întregul plan. Noi știm detalii cu privire la tranzacțiile bancare făcute înainte de evenimente. Noi știm de unde au venit banii și pentru ce au fost foloșiți. Am urmărit traseul acestora din organizații controlate de George Soros, care au finanțat de asemenea investitura lui Dacian Cioloș în funcția de prim-ministru”.

„Operațiune de manipulare în desfășurare la România TV. Postul de televiziune difuzează un filmuleț asumat, chipurile, de gruparea Anonymous. Filmulețul vorbește despre implicarea lui George Soros în incendiul de la Colectiv. În mod convenabil, „Anonymous” dă Guvernului un termen de 10 zile ca să spună tot adevărul despre ce s-a întâmplat în clubul Colectiv.

Adică este posibil să apară niște „informații” după alegerile de duminică. Scenariul este comentat de niște persoane: Monica Tatoiu, Mirel Curea, Mircea Dogaru și Florin Chilian. Până acum nu a fost solicitat niciun punct de vedere oficial. Atenție la fumigenele de campanie! #alegeriparlamentare2016, #parlamentare2016, #monitorizareAW, #colectiv.”, atrage atenţia ActiveWatch.

Și site-ul Paginademedia.ro spune că postul tv controlat de Sebastian Ghiță a făcut din „păcatele” lui Soros o „temă de campanie”, iar miliardarul s-ar face vinovat de „acapararea” țării.

FOTO: bugetul.ro

Tot la România TV, în urmă cu câteva zile, s-a lansat o altă informație aiuritoare: Revoluția din decembrie 1989 a fost finanțată de… Ați ghicit? Același George Soros, potrivit digi24.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri