Caută
Close this search box.

Nicuşor Dan vrea să fie lider de grup al USR în Parlament

 

Preşedintele USR Nicuşor Dan a declarat, luni, că vrea să fie liderul grupului parlamentar al USR şi să facă parte din Comisia de administraţie a Camerei Deputaţilor, afirmând că parlamentarii USR vor sta cu chirie, nu la hotel şi vor avea o atitudine responsabilă faţă de banul public.

„Aşa cum am vorbit cu colegii mei probabil că o să avem o persoană în Biroul Permanent. Nu îmi doresc să fiu eu. Eu îmi doresc să fiu lider de grup al USR. (…) Comisia de administraţie publică este comisia în care mi-aş dori să fiu dacă mă lasă şi colegii mei”, a declarat preşedintele USR, Nicuşor Dan, la Parlament, întrebat dacă îşi doreşte o funcţie în conducerea Camerei Deputaţilor.

Întrebat dacă îi va obliga pe parlamentarii USR să stea cu chirie, nu la hotel, Nicuşor Dan a răspuns afirmativ.

„Da, o să avem o atitudine rezonabilă faţă de banul public”, a spus Nicuşor Dan.

Preşedintele USR a mai promis că parlamentarii USR vor merge în teritoriu la fiecare sfârşit de săptămână şi va aduce cetăţenii în plen şi la comisii de fiecare dată când i se va cere.

„De câte ori o să avem solicitări de la oameni care să vor să vină în plen şi în comisii o să îi aducem. Vrem să invităm la toate comisiile de specialitate ale Parlamentului toţi oamenii care au un cuvânt de spus. O să provocăm noi dezbateri ca să rupem bariera între clasa politică şi societate”, a spus Nicuşor Dan.

Cât priveşte birourile parlamentare din teritoriu, care sunt în mare parte închise, Nicuşor Dan a spus că sunt „sensibili la doleanţele cetăţenilor”.

„Suntem sensibili la petiţiile, doleanţele pe care cetăţenii le au către boi, vrem să organizăm la nivel centrl o comisie de soluţionare a petiţiilor este mult mai productiv decâţ fiecare din judeţul său să încerce să înţeleagă toate mecanismele administraţiei. Da, o să primim tot felul de seizări şi o să încercăm să le rezolvăm”, a răspuns Nicuşor Dan, întrebat ce va face cu birourile parlamentare din teritoriu, care sunt în mare parte închise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri