Caută
Close this search box.

Nominalizările pentru Premiile Grammy: Adele şi Bieber printre favoriţi

 

Cântăreața britanică Adele, americanii Beyoncé și Sturgill Simpson și canadienii Justin Bieber și Drake sunt nominalizații la premiul Grammy pentru cel mai bun album al anului, a informat marți Academia Națională a Artelor și Științelor de Înregistrări din SUA, citată de EFE.

Adele și Beyonce, cele două mari dive ale muzicii internaționale, își prezintă albumele ’25’ și respectiv ‘Lemonade’ ca mari favorite în fața albumelor ‘Purpose’, al lui Bieber, ‘Views’, al rapperului Drake, și ‘A Sailor’s Guide to Earth’, al cântărețului de country Sturgill Simpson.

Printre aspiranții la cel mai bun cântec al anului se află din nou Adele, cu ‘Hello’, Beyoncé, cu ‘Formation’ și Bieber, cu al său ‘Love Yourself’, cărora li se alătură ‘7 Years’, al danezului Lukas Graham, și ‘I took a pill in Ibiza’, al americanului Mike Posner.

La categoria cea mai bună înregistrare a anului se regăsesc din nou ‘Hello’, ‘Formation’ și ‘7 Years’, alături de ‘Work’, colaborarea dintre Rihanna și Drake și ‘Stressed Out’, al duetului american Twenty One Pilots.

Nominalizările au fost anunțate de câștigătoarea premiului Grammy pentru cel mai bun artist la debut în 2015, americanca Meghan Trainor, în cadrul emisiunii ‘This Morning’, difuzată de postul de televiziune CBS. Trainor a dezvăluit de asemenea și cine a intrat în cursa pentru a-i succede în această categorie: Kelsea Ballerini, Anderson.Paak, The Chainsmokers, Chance the Rapper și Maren Morris.

Cea de-a 59-a ediție a premiilor Grammy va avea loc la 12 februarie, la Staples Center din Los Angeles, într-o ceremonie care va fi prezentată de comicul britanic James Corden, care a prezentat deja în iunie anul acesta gala premiilor Tony pentru teatru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri