Caută
Close this search box.

Revelion la Palat: Ultimele locuri disponibile

Revelionul, conceptul de la Palatul Parlamentului, a devenit deja o tradiție iar anul acesta și-a propus ca petrecerea dintre ani să fie una dintre cele mai exclusiviste din București, adoptând tematica “Black & White”.

“Indiferent dacă abia ai cerut-o de soție şi a spus DA, dacă ai fost cea mai frumoasă mireasă din 2016 sau sunteți căsătoriți de nici nu mai ştiti câți ani, puteți veni cu tot alaiul de rude și prieteni pentru a fi (în fine sau din nou!)  mire şi mireasă în noaptea dintre ani, în rochie albă și costum negru la  petrecerea din Sala Unirii, cea mai mare sală de bal din România, la Petrecerea de Revelion cu tema <<Black & White>>”, anunță organizatorii evenimentului într-un comunicat remis MagnaNews.

Potrivit sursei citate, reduceri și surprize extraordinare sunt pregătite pentru persoanele care decid să își petreacă noaptea dintre ani la Palatul Parlamentului, în principal pentru cei care vin în grupuri.

Locurile pentru care petrecăreții pot opta sunt în trei variante, diferite în funcție de poziționarea față de scenă și ringul de dans: VIP, Premium și Standard.

Pentru toți participanții, organizatorii au pregătit:

  • Un meniu sofisticat (servit la mese) din care nu vor lipsi: macarons cu brânză de capră, brioșă pufoasă cu pește alb afumat, tartă cu trufe negre și ciuperci, cheesecake cu pudră de măsline, cornet cu legume și alge marine, piept de curcan cu fasole neagră, file de pește alb la cuptor cu ravioli, piept de curcan cu pudră de ciuperci de pădure și orez negru, mușchiuleț de porc în crustă de piper negru cu piure de rădăcinoase și duo de ciocolată Dark & White.

La solicitarea participanților se asigură variante de meniu raw-vegan și gluten-free.

Întreg meniul cuprinde specialități gourmet în concepția și îndrumarea Chef Catalin Jernoiu, puse în opera de Privileg, furnizor oficial al Casei Regale a României pentru evenimente oficiale/private.

  • 2 open bar pe întreaga noapte cu cele mai fine băuturi, atent selecționate.
  • Spațiu elegant (cu canapele ) pentru fumat
  • Loc de joacă pentru copii cu personaje celebre – animatori
  • Parcare gratuită si păzită
  • Un grandios foc de artificii la miezul nopții, urmărit de pe terasa-esplanada
  • Un spectacol de zile mari

Invitatul  special al petrecerii de sfârșit de an este cântăreața Delia.

Atmosfera va fi asigurată și de Wilmark Dance & Show, Cornel Verban Orchestra, Hypnotique – Electric Violin Band, DJ Radu, iar amfitrionii evenimentului sunt Cristian Brancu și Alexandra Velniciuc.

Pentru fiecare tip de loc există și un anumit tarif de acces la petrecere, respectiv Categoria Standard – 150 euro, Categoria Premium – 175 euro și categoria VIP – 200 euro. Pentru copiii cu vârstă până la 6 ani accesul este gratuit, pentru copiii cu vârstă între 6 și 14 se achită 50% din valoarea locului. Pentru cei ce au participat la edițile anterioare se aplică o reducere de 10%. Tarifele includ și participarea la o tombola specială, mai informează organizatorii.

Pentru invitații din afara Bucureștiului care doresc să petreacă Revelionul 2017 la Palatul Parlamentului se poate asigura și cazarea la Phoenicia Grand Hotel 4*+ la prețul de 45 euro/ single premium, 49 euro/ dubla premium. Tarifele includ toate taxele, inclusiv brunch-ul de pe 1 ianuarie, acces la fitness și saună.

Informații suplimentare pentru Revelion 2017 la Palatul Parlamentului se găsesc și la www.lapalat.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri