Caută
Close this search box.

S-au pus în vânzare noile abonamente la Sala Radio

Abonamentele pentru perioada ianuarie – martie 2017, a stagiunii Orchestrelor şi Corurilor Radio, au fost puse în vânzare începând de luni, 12 decembrie.

Vedete ale scenei româneşti şi internaţionale vor fi din nou prezente pe scena Sălii Radio într-o serie de concerte pe placul iubitorilor muzicii clasice, jazz-ului sau folclorului.

Pe 15 ianuarie 2017 este programat un concert de Ziua Culturii Naţionale, avându-i ca solişti pe pianiştii Matei Rogoz şi Sergiu Tuhuţiu şi pe soprana Teodora Gheorghiu, dedicat centenarului Dinu Lipatti. Cu acest prilej special actorul Ion Caramitru va recita din lirica eminesciană pe scena Sălii Radio, informează un omunicat de presă al organizatorilor remis MagnaNews.

„Orchestra Naţională Radio vă invită pe 20 ianuarie la un concert In memoriam Ion Voicu, sub bagheta dirijorului Mădălin Voicu. Solist va fi Alexandru Tomescu, care va interpreta Concertul nr. 5 în la major pentru vioară și orchestră, KV 219 de Mozart, cu aceeași vioară Stradivarius pe care a cântat maestrul Ion Voicu”, se mai arată în comunicatul de presă.

Achiziționarea unui abonament la concertele de la Sala Radio oferă acces la toate recitalurile camerale, concertele Orchestrei Naţionale şi Orchestrei de Cameră Radio, dar şi la concertele Big Band-ului Radio, programate pe durata acestei perioade a stagiunii.

Toți cei interesați de noile abonamente sunt așteptați la casa de bilete din strada General Berthelot 60-64, pentru a-și asigura locurile cele mai bune. Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete la telefon: 021-303.14.28 sau 021-314.68.00.

Biletele şi abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor şi Corurilor Radio se vor achiziţiona on-line doar prin reţeaua Eventim (www.eventim.ro).

Abonamentele de acces cu preţ întreg sunt disponibile şi pe www.eventim.ro, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești, Humanitas și la casa de bilete a Sălii Radio. Cele cu preţ redus se pot achiziţiona numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie şi a cărţii de identitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri