Caută
Close this search box.

Samantha Cameron, soția fostului premier britanic, se lansează în modă

 

Samantha Cameron, soția fostului premier britanic David Cameron, s-a lansat în modă cu firma Cefinn care propune modele simple, moderne și materiale de bună calitate, potrivit revistei Vogue citată de EFE.

Primele 40 de piese ale colecției vor fi puse în vânzare în marile magazine Selfridges, din centrul Londrei și online pe portalul de modă Net-a-Porter de la 5 decembrie.

În perioada în care a stat la Downing Street (2010-2016) — reședința oficială a primului ministru — soția lui Cameron i-a sprijint pe designerii britanici și a reprezentat British Fashion Council (BFC, Consiliul Britanic al Modei).

Soția fostului premier s-a evidențiat întotdeauna prin alegerea modelelor sale simple și elegante, dar în același moderne și feminine. Referitor la prețul colecției sale vestimentare, mass-media asigură că va fi „accesibil”.

Alexandra Shulman, directoarea revistei Vogue britanice, a declarat că această colecție este destinată femeilor care văd în aceste articole „ținute de purtat în fiecare zi, dar și în mediul profesional”.

Ziarul ‘The Times’ notează că Samantha a folosit litere ale familiei sale pentru a forma sigla Cefinn, având în vedere că prima și ultima literă se regăsesc în numele Cameron. Literele din mijloc ar corespunde celor patru copii ai săi: Elwen, Florence, Ivan și Nancy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri