Caută
Close this search box.

Scandal în USR: Clotilde Armand face apel la unitate

Clotilde Armand reacţionează, într-o înregistrare pe Facebook, la disputa apărută în partid după ce soţul ei, Sergiu Moroianu, a acuzat echipa de campanie de abuzuri şi greşeli. Ea afirmă că echipa de campanie a fost nevoită să ia decizii rapide, nu neapărat într-un mod extrem de democratic, dar că USR trebuie să rămână unit şi să uite de orgolii şi de probleme, relatează News.ro.

„Avem aşteptări foarte mari faţă de Uniunea Salvaţi România, partidul nostru. Aşteptări de transparenţă, de democraţie. Totuşi, am reuşit foarte mult împreună, ar trebui să fim mândri de ce am făcut. E adevărat că a fost o campanie dificilă. Echipa de campanie a fost nevoită să ia nişte decizii rapide şi nu neapărat într-un mod extrem de democratic, cum am fi vrut”, spune Clotilde Armand.

Ea consideră însă că acum este nevoie de energia tuturor, pentru ca USR să îşi atingă obiectivele legate de lupta anticorpţie, pentru depolitizare, motiv pentru care trebuie uitate orgoliile, iar partidul să rămână unit.

„Lupta va fi grea, iar ce ne adună împreună rămâne ceva extrem de important: lupta împotriva corupţiei, lupta pentru competenţă, lupta pentru democraţie, lupta pentru debirocratizare, pentru depolitizare, astea sunt lucurile pentru care luptăm. Trebuie să uităm de orgolii, de problemele pe care le-am avut. Vom face progrese pentru transparenţă, pentru democraţie, vom fi la nivelul aşteptat de noi toţi.Vrem să fim un partid extraordinar. Şi vom fi! Trebuie să construim asta împreună. Dar pentru asta trebuie să rămânem împreună, uniţii”, a declarat Clotilde Armand,citată de digi24.ro, precizând că acesta este angajamentul ei.

În timp ce Nicuşor Dan se afla la consultări la Cotroceni, soțul vice preşedintei Uniunii Salvați Bucureştiul, Clotilde Armand, făcea dezvăluiri incendiare. Sergiu Moroianu a recunoscut că USR a fost finanțat de Soros.

Sergiu Moroianu a scris pe pagina sa de Facebook, ieri, un mesaj în care lansa acuzații la adresa echipei de campanie a USR, coordonată de Matei Păun. La câteva ore, postarea a fost ştearsă. EVZ a încercat să afle de la Moroianu de ce a șters postarea, dar până la închiderea ediției acesta nu a răspuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri