Caută
Close this search box.

Sebastian Ghiță era filat. Echipajul l-a pierdut în timp ce îl urmărea pe DN 1

Fostul deputat Sebastian Ghiță era filat de mai multe zile, iar echipajul de supraveghere l-ar fi pierdut, luni seară, pe omul de afaceri în timp ce acesta se întorcea de la București spre Ploiești, au declarat surse apropiate anchetei.

Potrivit acestora, luni seară, în timp ce se întorcea de la un eveniment care a avut loc în Capitală, mașina în care se afla Ghiță a fost pierdută de echipajul care asigura filajul, în condițiile în care autoturismul a rulat pe DN 1 cu o viteză foarte mare.

Ulterior, mașina respectivă a fost găsită în cartierul ploieștean Albert, unde fostul parlamentar își are domiciliul, însă Sebastian Ghiță nu a mai fost văzut, au spus sursele citate.

Inspectoratul Județean de Poliție (IJP) Prahova a informat Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) cu privire la faptul că fostul deputat Sebastian Ghiță a încălcat termenii controlului judiciar pe cauțiune prin neprezentarea sa la DNA Ploiești în baza citației emise de procurori, urmând ca judecătorii să dispună în consecință.

Purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, Marian Popescu, a declarat, pentru AGERPRES, că Sebastian Ghiță, care se află sub control judiciar pe cauțiune, s-a prezentat ultima dată la Poliție luni, unde a semnat conform procedurii impuse prin această măsură.

FOTO: national.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri