Caută
Close this search box.

Sebastian Ghiță: ”Pe Kovesi am cunoscut-o în sediile SRI. Ne întâlneam de două ori pe săptămână”

”La unele din întâlniri erau prezenți doar generalul Florian Coldea, Laura Codruța Kovesi și un șef al statiei CIA din România”, afirmă Sebastian Ghiță într-o înregistrare pe Romania TV.

”Ceea ce se întâmplă astăzi în România este o chestiune de nedescris. DNA-ul este instrumentul folosit de mai marii zilei şi de către interesele stăine pentru a zdrobi votul românilor. Liviu Dragnea a fost tot timpul campaniei sale şantajat şi ameninţat să nu devină prim-ministru. În ultima perioadă am fost şi eu vizitat de un avocat apropiat al DNA-ului care în mod direct mi-a spus că dacă fac nişte denunţuri împotriva lui Liviu Dragnea, mai am o şansă. Mi s-a spus că dacă ştiu ceva despre familia lui Liviu Dragnea, răsplata va fi lipsa agresiunii împotriva familiei mele. Mi-au spus că îmi vor duce mama la DNA. Mi-au spus că îmi vor aresta fratele şi prietenii şi o să mă întâlnesc cu toţi la închisoare”, a mai declarat Ghiță, în înregistrarea de miercuri.
Ghiță a declarat că a cunoscut-o pe Laura Codruţa Kovesi, procurorul-şef DNA, în sediile SRI, la K2, K4 şi T14, şi că s-ar fi întâlnit cu aceasta de „minim 2 ori pe săptămână încă din 2010 până în 2014”: ”Realitatea e că poate sute de astfel de întâlniri au existat în aceşti ani. La unele din întâlniri erau prezenţi doar generalul Florian Coldea, Laura Codruţa Kovesi şi un şef al staţiei CIA din România. Primul pe care l-am cunoscut în prezenţa doamnei Kovesi şi a domnului Coldea a fost domnul Karl Schwab, fostul şef al doamnei Kovesi, iar al doilea este Eric Easley, poate actualul şef al doamnei Kovesi”.

Sebastian Ghiţă a precizat că a participat la o petrecere la Sinaia alături de procurorul-şef DNA şi de Vasile Dîncu și, alături de lăutari, au cântat împreună.

„Până atunci vreau să o întreb pe doamna Kovesi dacă îşi mai aduce aminte de petrecerea restrânsă din vila de la Sinaia în care dânsa cu domnul Dîncu şi cu mine şi chefuiam cu lăutarii şi cântam «La Chilia în port», varianta pentru statul de drept”, a mai spus Ghiţă în înregistrare.

Fostul deputat spune că are dovezi că mailul cucuveauamov@gmail.com aparţine Laurei Codruţa Kovesi.

„Aceste mailuri există, pot fi expertizate electronic, nu sunt doar tipărite pe hârtie şi cred că atunci când într-un astfel de mail, lângă adresa doamnei Kovesi, cucuveaua mov, vedem şi adresa consilierei sale apropiate, Dana Tiţian, începem să ne gândim de două ori dacă nu cumva mailul este al doamnei Kovesi. Dar când ne uităm pe un alt document, un document care arată ce s-a întâmplat în acel dosar şi ne arată o chestiune fără putere de tăgadă -seriile banilor banconotelor în flagrantul de la Realitatea. Au fost transmise de către mine pe acest mail doamnei Kovesi şi aceste serii pot fi foarte uşor verificate de către oricine în dosarul care s-a aflat pe rolul instanţelor. Nu mai poate să spună nimeni, nici măcar doamna Kovesi că dânsa nu folosea acest mail, cucuveaua mov, că Dana Tiţian nu era consiliera dânsei şi că nu au fost persoanele care au condus ostilităţile în dosarul Realitatea Media”, a mai precizat Sebastian Ghiţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri