Caută
Close this search box.

Sfârșit de drum pentru Rapid. Clubul, oficial în faliment

Curtea de Apel a respins recursul făcut de clubul lui Valerii Moraru, iar societatea SC FC Rapid SA practic nu mai există. O altă societate urmează să preia palmaresul giuleştenilor, care au câştigat de-a lungul timpului trei titluri de campioni şi 13 cupe ale României. Cel mai probabil, echipa care va prelua performanţele alb-vişiniilor este AFC Rapid din Liga a 5-a.

„În mai puțin de cinci ani se poate întâmpla, și în trei ani, Rapid poate redeveni o forță în fotbalul românesc pentru că fotbalul românesc are nevoie de Rapid. Eu m-am obișnuit cu ideea de la început, tot ce se întampla la clubul Rapid ducea la faliment, cu doi trei ani înainte, nu neapărat din vară”, a declarat Daniel Pancu, citat de digi24.ro.

În acest moment, în Liga a 5-a activează două echipe care se vor continuatoare ale brandului înfiinţat în 1923. E vorba despre AFC Rapid şi despre Mişcarea CFR. Şi unii, şi ceilalţi au susţinut că, dacă actualul Rapid va exista în continuare, echipele înscrise la Asociaţia Municipală Bucureşti se vor retrage. Acum, nu mai este cazul.

FOTO: prosport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri