Caută
Close this search box.

Simona Halep: Lumea spune că Ţiriac îmi dă bani. Îmi dă doar sfaturi

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, într-un interviu acordat revistei americane Forbes, că omul de afaceri Ion Ţiriac o ajută cu sfaturi, dar niciodată nu i-a oferit bani.

„Suntem doar prieteni, el mă ajută cu sfaturi, vorbeşte cu mine şi avem întotdeauna discuţii bune despre tenis. Vine uneori la antrenamentel mele. Unii spun că îmi dă bani. Nu, nu mi-a dat niciodată bani”, susţine Simona Halep, potrivit news.ro.

„Mă sfătuieşte să fiu mai agresivă, să am o atitudine mai agresivă pe teren. Nu îmi este uşor, pentru că nu sunt aşa, dar încerc să progresez. El îmi spune că am totul pentru a câştiga un Grand Slam, trebuie doar să cred în asta. Este bine să am o asemenea persoană importantă în viaţa mea şi în cariera mea”, a continuat sportiva.

Halep a vorbit şi despre colaborarea cu antrenorul australian Darren Cahill şi despre îmbunătăţirile pe care acesta le-a adus jocului ei, agresivitatea, lovitura de dreapta şi serviciul.

„Sunt mai agresivă, dar nu într-un mod nebunesc, mai mult într-unul inteligent, pentru că nu pot să stau tot timpul aproape de linia de fund a terenului. Cred că mi-am îmbunătăţit jocul, lovitura de dreapta este mai puternică. Lucrăm la fiecare lovitură şi cred că tot jocul meu este mai bun acum. Mi-a spus să scurtez aruncarea mingii la serviciu şi asta m-a ajutat (…) Visul meu este să câştig un Grand Slam, dar nu ştiu dacă o să se întâmple la anul sau într-un viitor mai îndepărtat. Dar lucrez pentru asta”, a afirmat românca.

FOTO: Romania Insider

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri