Uniunea Teatrală din România – UNITER anunță că ediția 2016 a Concursului de dramaturgie „Cea mai bună piesă românească a anului”primește piese de teatru pentru înscrierea în competiție până la data de 30 ianuarie 2017 (data poștei).

Autorii vor trimite piesele prin poștă sau prin depunere individuală la Secretariatul UNITER în format electronic (salvate pe un CD, nu prin e-mail), într-un singur exemplar. Pe prima pagină se vor scrie un motto scurt (ce va ține loc de numele autorului) și titlul piesei, informază un comunicat de presă al UNITER remis MagnaNews.

CD-ul ce conține piesa înscrisă la Concurs va fi însotțit de un plic închis în care vor figura datele de identificare ale autorului (nume, adresă, telefon, e-mail). Același motto de pe pagina de titlu a piesei va fi scris și pe plicul închis cu datele de identificare.

Nu se primesc în concurs piese foarte scurte (într-un act), dramatizari, piese publicate sau reprezentate. Textele înscrise în concurs nu se înapoiază.

Adresa poștală pentru trimiterea pieselor este următoarea: Str. George Enescu nr.2-4, sector 1 București, cod postal 010305, cu mențiunea „Pentru Concursul Cea mai bună piesă românească a anului 2016″.

Concursul se desfășoară sub egida Casei Regale a României.

180 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 2 =