Caută
Close this search box.

SUA. O puternică furtună de zăpadă a lovit mai multe state

 

O puternică furtună de zăpadă a lovit mai multe state din SUA. Traficul se desfăşoară anevoios după ce mai multe porţiuni din autostrăzi au fost blocate din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

În statele Dakota de Nord, Dakota de Sud, Nebraska și la vest de Iowa, traficul se desfăşoară anevoios din cauza unei furtuni de zăpadă care a lovit această parte a teritoriului Statelor Unite ale Americii. Mai mullte porţiuni din autostrada care făcea legătura între aceste state au fost inchise din cauza combinației de ploaie înghețată, zăpadă și vânturi puternice, informează www.el19digital.com.

Mai multe locuinţe au rămas fără curent în cursul zilei de luni în timp ce Serviciul meteo din Bismarck, Dakota de Nord, anunța o acumulare de zăpadă de între 8 și 10 centimetri în partea de vest a statului și descărcări electrice în centru.

Șeful poliției din Bismarck, Dan Donlin, a emis avertismente, cerând să fi evitate călătoriile în capitala statului Dakota de Nord, unde mașinile înzăpezite au blocat mai multe străzi și intersecții. Autoritățile din statul Dakota de Sud au închis șoseaua Interestatală 90 la frontiera cu Wyoming în Chamberlain, pe o porțiune de 260 de mile.

Serviciul de meteorologie a avertizat că „cei care sunt nevoiți” să călătorească pe drumurile înghețate din centrul Minnesota să aibă cu ei provizii de apă și alimente.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri