Caută
Close this search box.

Succes. Florin Andone urcă pe locul 5 în clasamentul golgheterilor din Spania

 

Atacantul echipei Deportivo La Coruna Florin Andone a marcat, luni, două goluri, în victoria obţinută de echipa sa, cu scorul de 5-1, în faţa formaţiei Real Sociedad, urcând pe locul 5 în clasamentul gogheterilor din prima ligă spaniolă, după 14 etape, scrie News.ro.

Liderul clasamentului golgheterilor în La Liga este Cristiano Ronaldo, cu zece reuşite, dintre care două din penalti, atacantul de la Real Madrid fiind urmat de Leo Messi şi Luis Suarez de la FC Barcelona şi de Iago Aspas de la Celta, toţi cu câte nouă goluri.

Vedetele de la Atletico Madrid, Griezmann, Gameiro şi Carrasco, au marcat doar cu câte un gol mai mult decât Andone. Românul, golgheterul formaţiei Deportivo la Coruna, a înscris de tot de atâtea ori ca Aduriz (Athletic Bilbao), Rafinha (FC Barcelona) şi Bale (Real Madrid).

Atacantul Florin Andone a marcat două goluri pentru Deportivo La Coruna în meciul cu Real Sociedad, câştigat cu scorul de 5-1, în etapa a XIV-a a campionatului Spaniei. Andone, titular, a marcat în minutele 42 şi 77, a contribuit la autogolul lui Martinez din minutul 29, fiind înlocuit în minutul 80.

Internaţionalul român este la la patrulea meci consecutiv în care înscrie, în cel mai puternic campionat din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri