Caută
Close this search box.

Surpriză de Sărbători pentru călătorii RATB: 1.000 de invitații la teatru și circ, dar și cursuri gratuite de limbi străine

Regia Autonomă de Transport București (RATB) și Primăria Municipiuui București (PMB), prin Direcția Cultură, Sport Turism, le oferă călătorilor fideli, posesori de abonamente lunare, surpriza de a putea călători în lumea culturală bucureșteană.

Astfel, începând cu luna decembrie 2016, deținătorii de abonamente lunare nominale se vor putea înscrie pe site-ul RATB la o tragere la sorți pentru luna ianuarie 2017, în urma căreia vor putea primi o invitație pentru două persoane la un spectacol de teatru, circ sau la cursuri gratuite de limbi străine.

La prima tragere la sorți, vor fi puse în joc 1.000 de locuri la spectacole la teatru, circ, precum și cursuri gratuite de limbă germană pentru adulți și copii (oferite de Casa de cultură Friedrich Schiller).

Pentru a câștiga o astfel de invitație, deținătorul unui card ACTIV nominal, încărcat cu abonament lunar, trebuie să acceseze site-ul nostru www.ratb.ro, la adresa de internet http://ratb.ro/inscrie_cultural.php și să completeze, până la 24 decembrie 2016, ora 24.00, datele necesare pentru inscriere.

Instituțiile de cultură partenere și datele de contact ale acestora pot fi gasite pe site-ul nostru la adresa de internet http://ratb.ro/inscrie_ipcil.php. Astfel, publicul va găsi într-un singur loc, accesând site-ul RATB, întreaga ofertă culturală bucureșteană ale instituțiilor de interes local.

Parteneriatul încheiat între RATB și PMB are ca scop creşterea interesului cetăţenilor Capitalei pentru actele de cultură oferite de municipalitate şi, totodată, fidelizarea deținătorilor de abonamente RATB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri