Caută
Close this search box.

„T…RENul lui Moș Crăciun”, pentru copii, între Bucureşti şi Sinaia

„T…RENul lui Moș Crăciun” pornește  în călătoria sa magică astăzi, 13 decembrie 2016, între Bucureşti şi Sinaia. Evenimentul, organizat de CFR Călători, ajuns la  a patra ediţie, îi are ca invitaţi speciali pe micuții de la Casa de Copii SOS Satele Copiilor, mulți dintre ei aflându-se la prima  lor călătorie cu trenul.  

„T…RENul” este format din vagoane care poartă pentru o zi numele faimoșilor reni ai lui Moș Crăciun: RudolfComet și Dancer. Pornim astfel într-o călătorie magică și o atmosferă de sărbătoare, într-o lume plină de veselie și zâmbete cu și pentru copii, cu spectacol de magie, expoziție de desene, trenulețe electrice și cu povești din lumea minunată a copilăriei.

Pe parcursul călătoriei, copiii vor învăţa că trenul este cel mai prietenos mijloc de transport cu mediul înconjurător şi că regula de bază pentru a călători este aceea de a avea un bilet.

Aproape 150 de copii încep astăzi aventura de căutare a lui Moș Crăciun în călătoria cu trenul pe ruta București-Sinaia în cadrul acestui eveniment special.

În așteptarea lui Moș Crăciun, timp de aproximativ 6 ore, micuţii vor participa interactiv la diferite acţiuni. Vor vizita celebrele Saloane Regale din Bucureşti și Sinaia, expoziția de Trenuleţe Electrice, se vor bucura de expoziția de desene organizată în tren, iar la întoarcere, un călător special se va afla în tren alături de copii: Moș Crăciun.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri