Caută
Close this search box.

Cioloș, la final de mandat: Lăsăm viitorului Guvern un proiect de buget

 

Actualul Guvern va lăsa viitorului Executiv un proiect de buget care a fost lucrat la nivel tehnic de Ministerul de Finanțe, a anunțat miercuri premierul Dacian Cioloș.

„Așa cum noi am găsit un proiect de buget, când ne-am instalat în noiembrie (2015 — n.r.), și noi, la rândul nostru, lăsăm un proiect de buget, care a fost lucrat la nivel tehnic de Ministerul de Finanțe. El n-a fost discutat în Guvern, pentru că era clar pentru noi că n-are sens ca acest Guvern să facă o propunere de buget, atât timp cât urmează să vină un Guvern nou, legitimat prin alegeri, cu un program de guvernare care are inclusiv elemente de reper bugetar. Deci există un astfel de proiect lucrat la nivel tehnic în Ministerul de Finanțe, cu date luate de la (…) Institutul de Prognoză”, a declarat Dacian Cioloș, într-o conferință de presă, la Palatul Victoria.

Premierul Cioloș a precizat că nu știe în ce măsură viitorul ministru de Finanțe va avea sau nu nevoie de datele respective.

„PSD a prezentat încă din campania electorală un proiect de buget, deci nu știu în ce măsură domnul Ștefan (Viorel Ștefan — n.r.) va avea sau nu nevoie de aceste lucruri, dar datele respective există. Nu știu dacă e cazul să mai fac comentarii pe conținutul acestui proiect, atât timp cât (…) PSD a câștigat alegeri sau a obținut un rezultat bun în alegeri pe baza unui program de guvernare care include și un proiect de buget, pe care înțeleg că Guvernul vrea să-l aplice”, a spus Cioloș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri