Caută
Close this search box.

Ion şi Ioana pot intra gratuit la cinema pe 7 ianuarie, de Sfântul Ion

 

Lanţul de cineplexuri Happy Cinema oferă o intrare gratuită la un film la alegere celor care poartă prenumele de Ion, Ioan, Ionel, Ionuţ, Ioana, Ionela, în toate oraşele în care operează, pe 7 ianuarie 2017.

Sub sloganul „Ionel, nu mai pirata, hai la Happycinema”, evenimentul este organizat de Happy Cinema împreună cu Asociaţia de Consultanţă şi Consiliere Economico-Socială Oltenia şi are ca scop încurajarea vizionării producţiilor cinematografice în mod legal, în condiţii de cineplex pentru filmele noi, sau pe platforme online care onorează drepturile de autor, pentru filmele care ies din circuitul cinematografelor. „De la claritatea imaginii şi a sunetului până la calitatea subtitrării sau dublajului, experienţa filmului vizionat în cinematograf este incomparabilă cu vizionarea în orice alte condiţii. Dorim să reamintim publicului acest lucru”, afirmă Ecaterina Mateescu, administratorul lanţului de cinematografe.

România este printre ultimele ţările europene la consumul de film în sălile de cinema, însă, conform Motion Picture Association Piracy Report, se regăseşte pe lista ţărilor în care consumul ilegal este la cote înalte, alături de Pakistan, Rusia sau Ucraina. Una dintre cele mai populare căutări pe Google în 2016 este „filme online 2016” şi, conform unui studiu realizat de Starcom şi MediaVest România, reiese că dintre cele mai frecventate 10 site-uri online pentru vizionarea filmelor, nouă oferă conţinut gratuit, fără a-şi asuma însă acoperirea drepturilor de autor.

În Bucureşti, Happy Cinema s-a deschis recent în incinta Liberty Center din zona Trafic Greu – Vulcan. Iubitorii de film au la dispoziţie 1150 de locuri în şapte săli confortabile şi o experienţă cinematografică de calitate. Sălile cineplexului Happy Cinema sunt dotate cu echipamente de videoproiecţie şi sonorizare de ultimă generaţie, unde publicul poate viziona cele mai recente şi mai de succes producţii cinematografice internaţionale şi româneşti, precum şi filme de artă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri