Caută
Close this search box.

Adevărul despre „Crucea de Piatră”. Câţi clienţi avea pe zi celebra Miţa Biciclista

Se spune că prostituţia este cea mai veche meserie din lume, iar în Bucureştiul de altădată existau o mulţime de femei care o practicau. „MagnaNews“ vă spune povestea celebrului cartier „Casa de Piatră“, acolo unde se aflau cele mai cunoscute case de toleranţă din ţară.

Pe vremuri, o mulţime de femei din Capitală erau dispuse să întreţină relaţii sexuale contra cost, iar tarifele pe care le cereau erau diferite, în funcţie de categoria socială din care făceau parte. În timp ce unele erau poreclite „podărese“ – pentru că stăteau pe podurile Bucureştiului să-şi agaţe clienţii – altele erau prostituate de lux, iar bărbaţii care treceau prin patul lor erau cei mai înstăriţi domni ai vremii. „Casa de Piatră“ era un cartier vestit printre amatorii de plăceri. Bordelurile puteau fi recunoscute cu uşurinţă, pentru că la poarta fiecăruia atârna un felinar roşu, care odată cu lăsarea serii se aprindea.  Femeile îşi vindeau trupul destul de ieftin. Cele mai multe eran neşcolite şi prostituţia pe care o practicau erau de mahala, ieftină şi destul de periculoasă.

Zilele de sâmbătă şi duminică erau pline pentru fetele din bordeluri. Un şir impresionant de bărbaţi aşteptau cu răbdare să le vină rândul. Fetele ajungeau să întreţină relaţii sexuale chiar şi cu 30 de clienţi, de obicei acest lucru întâmplându-se în zilele de sâmbătă şi duminică. Pe lângă cele care aveau zeci de clienţi pe zi şi care practicau prostituţia în bordelurile din Bucureşti, existau şi curvele de lux care erau permanent în căutarea domnilor generoşi. Miţa Biciclista era una dintre ele, iar parteneri sexuali pe care îi avea erau, de obicei, căsătoriţi. Aceştia îi făceau cadouri scumpe, iar Miţa Biciclista – la fel ca celelalte prostituate de lux – îşi însoţea partenerii în timpul călătoriilor. Nu întreţinea relaţii sexuale cu mulţi bărbaţi, fiind de ajuns pentru ea doar câţiva clienţi fideli cu portofelul gros.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri