Caută
Close this search box.

Lia Olguţa Vasilescu: Dăm ordonanţe de creştere a pensiilor şi salariilor

 

Ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Lia Olguţa Vasilescu, s-a înfiinţat printre primii demnitari la locul de muncă, anunţând că primele ei acţiuni ţin exclusiv de majorări salariale şi de pensii.

„Nu mi-am luat cu mine decât programul de guvernare. Trebuie să dăm drumul la şapte ordonanţe. Sper să termin foarte repede cu formalităţile şi pe urmă intru în pâine. Prioritatea zero e bugetul, trebuie să dăm ordonanţe de creştere a pensiilor şi salariilor. Sunt şapte ordonanţe de urgenţă, vă va anunţa cineva de la partid. O să vedeţi că o să respectăm programul de guvernare şi nu o să fie niciun dezastru”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Dragoş Pîslaru, fostul ministru, a ajuns la câteva minute după Lia Olguţa Vasilescu, având un buchet de flori.

„Există un capitol care se referă la probleme doesebite. De obicei nu se scrie nimic. De data asta, eu am un raft întreg. Legea salarizării a fost publicată pe site-ul Ministerului Muncii, e în consultare şi urmează ca actualul Guvern să îşi aleagă lucrurile bune, să completeze şi să vină cu o lege a salarizării, aşa cum a promis”, a declarat Dragoş Pîslaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri