Caută
Close this search box.

Foştii miniştrii din Guvernul Cioloş răspund acuzaţiilor aduse de Liviu Dragnea

cristian Ghinea

 

Foștii miniștri din cabinetul Cioloș au reacționat la afirmațiile lui Liviu Dragnea, președinte PSD, referitoare la faptul că bugetul pe 2017 „are o gaură de zece miliarde de lei pe care sigur că o s-o acoperim”. El a mai spus că „este foarte posibil” ca luni să iniţieze o comisie parlamentară de anchetă.

Actualul deputat USR Cristian Ghinea, fost ministru al Fondurilor Europene, a afirmat că „Dorel a ajuns la guvernare”.

„Dorel a ajuns la guvernare. Dorel calculează să vadă cât face tot ce a promis în campanie. Îi dă cu virgulă. Nu încape orice ar face. Dorel se enervează și explodează ceva cu tehnocrați, comisii de anchetă și sesiune extraordinară. Vaaai, tremurăm. Dorele, probleme, mă?!”, a reacționat Ghinea, pe pagina sa de Facebook.

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, a afirmat că PSD știa că nu are bani pentru promisiunile făcute în campanie și dă vina pe Dacian Cioloș.

„1. PSD promite în campanie salarii, pensii, avioane.

  1. Ciolos le spune că nu există bani pentru asta și că trebuie să fim responsabili. Pîslaru le spune și mai plastic: „un Nobel pentru cine face bugetu’!”
  2. PSD câștigă alegerile și își dă seama că nu are bani pentru salarii, pensii, avioane. Așa că dă vina pe Cioloș. Logic, nu?”, a scris Vlad Voiculescu.

Fostul ministru a adăugat și câteva „perle” ale social-democraților.

„5 ianuarie 2017, Liviu Dragnea: „la Ministerul Sănătății voiau să închidă 100 spitale”. 8 ianuarie 2017, Liviu Dragnea: „Am găsit gaura în buget de 10 miliarde de lei”. La 14 iunie 1990, un miner invitat de domnul Iliescu să ajute la protecția democrației originale: „Am găsit la PNŢ droguri, armament, muniţie, maşină de scris automată, tipărit bani la PNL”. Să vedem cu ce mai vin…”, a adăugat Vlad Voiculescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri