Caută
Close this search box.

Incendiu la un grajd cu lei și tigri din Șoseaua Petricani. Mai multe animale au murit

 

Pompierii au reușit să salveze șapte tigri, șase cămile, tăurași și ponei, un cal, un cangur și mai mulți ogari și capre, în urma incendiului izbucnit, joi dimineață, la o clădire administrativă și la un grajd cu animale din Șoseaua Petricani, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență București – Ilfov (ISU-BIF).

Groaznic este că nu au mai putut fi salvate patru pisici, doi porcușori vietnamezi, doi tigri și trei câini, precizează sursa citată.

Potrivit ISU-BIF, incendiul a fost stins, dar se mai degajă fum și se verifică toate spațiile interioare, informează Agerpres.

Pompierii au solicitat prezența veterinarilor pentru tranchilizarea animalelor și mutarea lor, deoarece nu exista altă posibilitate de eliberare a acestora din cuști în alte spații, astfel încât pompierii să intre pentru stingerea incendiului.

La fața locului a ajuns un reprezentant al circului de stat, care a tranchilizat animalele și s-a procedat la mutarea acestora.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de circa 300 mp a fost localizat.

Apa Nova a fost solicitată să mărească presiunea pe rețeaua de hidranți din zonă. „Sunt probleme în identificarea hidranților la nivelul carosabilului din cauza zăpezii. Au fost identificați și hidranți înghețați în zona respectivă”, arată sursa citată.

S-a intervenit cu 15 autospeciale, un echipaj SMURD și două autoscări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri