Caută
Close this search box.

13 mașini blocate în zăpadă, numai în Călăraşi

 

Purtătorul de cuvânt al ISU Călărași, Ovidiu Tătăranu, spune că pe toate drumurile din județ se circulă în condiții de iarnă, iar echipajele ISU Călărași au fost solicitate să intervină pentru deblocarea din zăpadă a zece autoturisme, două microbuze și un camion aflate pe mai multe drumuri județene sau naționale.

‘Se circulă în condiții de iarnă, nu sunt drumuri blocate, dar avem înregistrate mai multe solicitări de intervenții pentru mașini blocate în zăpadă. Astfel, pe DN 4, la Buciumeni este un camion blocat în zăpadă și posibil încă trei autoturisme, pe DJ 100 în apropiere de Fundeni este un microbuz cu șase persoane care venea de la Brănești, acesta a fost deblocat din zăpadă, intervenția a durat aproximativ o oră. Pe DJ 301, la Vasilați, mai sunt cinci autoturisme și un microbuz cu opt pasageri plus șoferul blocate în zăpadă, avem echipaje plecate acolo. Și pe DJ 412 între Popești și Frumușani mai sunt două autoturisme cu șase persoane, avem utilaje de deszăpezire în zonă’, a declarat Ovidiu Tătăranu, citat de Agerpres.

Sursa citată a mai adăuat că județul Călărași se află sub atenționare de cod galben de viscol și zăpadă până la orele 15,00, dar momentan viscolul a încetat și căderea zăpezii s-a oprit.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din IGPR, în jurul orei 8,00 traficul a fost întrerupt pe DN 3 Călărași-Lehliu între localitățile Mihai Viteazu și Plevna, din cauza viscolului și a sulurilor de zăpadă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri