Caută
Close this search box.

Iohannis a prezidat în premieră şedinţa de Guvern, invitat de premierul Grindeanu

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că a avut înaintea ședinței de Guvern o discuție „foarte aplicată” cu premierul Sorin Grindeanu, șeful statului transmițându-le membrilor Executivului că e foarte mulțumit de felul în care își fac datoria.

„Avem o premieră astăzi. E prima dată când particip la o ședință de Guvern. Am decis în această dimineață să fac o vizită domnului prim-ministru. Am avut o discuție foarte aplicată, foarte serioasă și cu concluzii consensuale, după care domnul prim-ministru m-a invitat să particip și să prezidez această ședință de Guvern”, a spus Iohannis, la începutul ședinței Executivului.

El a afirmat că este „o plăcere și o onoare” să se afle la ședință împreună cu membrii Guvernului.

„Dați-mi voie să vă spun că sunt foarte mulțumit de felul în care vă faceți cu toții datoria și pentru mine este nu doar o plăcere, ci și o onoare să fiu aici împreună cu dumneavoastră. În ceea ce privește concluziile discuției pe care am avut-o cu domnul prim-ministru mai devreme, aș prefera să îl las pe dânsul să detalieze aceste lucruri”, a adăugat șeful statului, potrivit Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri