Caută
Close this search box.

Reflexoterapia ajută femeile să scape de celulită

Bărbații apelează la reflexoterapie pentru tratamentul impotenței.

Principiul pe care se bazează reflexoterapia este simplu: fiecărui organ îi corespunde un punct reflex pe corp.

Când unul dintre organe este afectat de o boala, punctul sau reflex semnalează problema – în zona respectivă se depun toxine care pot fi înlăturate prin masaj.

”Este componenta reflexologiei care se ocupă cu tratamentul prin masaj al punctelor reflexogene, diagnosticate ca fiind sensibile. Factorii care determină, întrețin și agravează depunerile toxice pentru organism, în zonele reflexogene sunt multipli și depind de stilul de viață. circulația sanguină deficitară sa de încălțămintea necorespunzătoare. Aceste depozite la nivelul zonelor reflexogene reprezinta acumulari de toxine. Masarea zonelor reflexogene afectate, pe parcursul mai multor ședinte, îmbunătateste substanțial starea de bine a persoanei în cauză”, ne-a declarat Flori Dincă, specialist reflexoterapie la Centrul Eurodiagnostic.

Specialiștii afirmă că majoritatea solicitărilor vin din partea bărbaților care suferă de impotență și a femeilor care au celulită. Masarea punctelor reflexe care corespund glandelor suprarenale și hipofizei duce, în timp, la regenerarea pielii cu aspect de coajă de portocală. În cazul impotenței, se impune masarea punctelor care corespund organelor sexuale, puncte situate în talpă.
Atunci când suferi de o anumita boală și alegi să mergi la reflexoterapeut, acesta nu îți va recomanda să nu îți întrerupi medicamentația.

Articol pus la dispoziție de Centrul Eurodiagnostic: Calea Victoriei 21-23, etaj 6, București, telefon 0314.252.032, 0770.572.978, office@eurodiagnostic.net, www.eurodiagnostic.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri