Caută
Close this search box.

În 1987 ruşii au atacat un OZN, iar extratereştrii au ripostat

În data de 13 octombrie 1987, ora 8,35, o unitate de rachete antiaeriene ale Uniunii Sovietice a deschis focul asupra unui OZN. Obiectul zburător s-a prăbuşit, iar o echipă de 25 de militari s-a dus să îl cerceteze. Cinci extratereştrii au ieşit din navă, au ucis 23 dintre militarii ruşi, apoi s-au făcut nevăzuţi. Nava extraterestră a rămas însă în mâinile KGB.

Aceste fotografii ale OZN-ului doborât au fost făcute de către agenţii KGB la scurt timp după incidentul dintre extratereştrii şi militarii sovietici

Regimentul de rachete antiaeriene sovietice de tip KUB se afla într-o misiune de exerciţiu în Siberia. Apariţia obiectului zburător, care nu avea ce să caute acolo, a alertat imediat conducerea regimentului. După somaţiile de rigoare, la care nu s-a primit nici un răspuns de identificare, sovieticii au deschis focul.

Au murit 23 de soldaţi ruşi

”Au fost lansate trei rachete, din care două şi-au atins ţinta în plin. La locul prăbuşirii au fost trimişi 25 de militari. Dintre ei au supravieţuit doar doi, care au povestiti cum s-a petrecut primul conflict între oameni şi extratereştrii. Cei doi martori au spus că din navă au ieşit cinci fiinţe umanoide care s-au contopit într-o sferă luminoasă. La scurt timp, sfera, care scotea sunete ascuţite puternice, a explodat, iar cei cinci extratereştrii au dispărut. În urma lor, 23 dintre militarii trimişi în recunoaştere au rămas pietrificaţi: corpurile lor, lipsite de viaţă, erau mult mai rigide decât cele ale morţilor obişnuiţi, aveau consistenţa pietrei”, a explicat generalul Emil Străinu, doctor în ameninţări neconvenţionale.

Nava extraterestră şi cadavrele soldaţilor au fost transportate în laboratoarele KGB, serviciul secret sovietic. Specialiştii ruşi au concluzionat că militarii a fost bombardaţi cu o sursă necunoscută de energie, pietrificându-le, prin transformarea apei din organism într-o substanţă cu structura moleculară necunoscută, nemaiîntâlnită pe Terra.

”În acea vreme, între Statele Unite şi Uniunea Sovietică exista un acord secret care prevedea sprijin şi informare reciprocă în cazul apariţiei pericolelor de origine cosmică sau pentru contracararea unui atac extraterestru. Acest incident, singurul caz de conflict deschis între oameni şi extratereştrii, a fost ascuns însă de KGB. Abia în 1991, în urma dezmembrării URSS, documentele au ajuns la americani. Povestea a fost făcută publică, de către un fost ofiţer KGB, abia în anul 2001”, a adăugat generalul Emil Străinu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri