Caută
Close this search box.

Cum au reacționat internauții când RTV a spus că „s-au plătit 30 de lei pentru fiecare câine” prezent la protest

În timpul protestelor de duminică seara, la România TV, prezentatoarea a transmis că s-au împărțit 100 de lei de adult, 50 de lei de copil și… 30 de lei de câine.

Imaginile au fost transmise la oră de maximă audiență, timp în care pe burtiere rulau mesaje precum: “Iohannis forțează o lovitură de stat”, sau „Cum se încearcă destabilizarea țării la nivel înalt”.

Pe lângă imaginile incendiului din Bamboo asimilate cu protestele din țară, cei din studioul RomâniaTV au vorbit și despre faptul că președintele Klaus Iohannis ar fi ieșit în stradă pentru a realiza o nouă mineriadă.

Momentul de vârf prezentat de RomâniaTV a fost cel în care prezentatoarea a precizat că are informații potrivit cărora cei din stradă au primit câte 100 de lei de adult, 50 de lei de copil și 30 de lei pentru câine. Toți acești bani, pentru a participa la protest.

„Există informații care zic că s-ar fi plătit 100 de lei de participant, copiii, tinerii, ceva mai puțin, 50 de lei și pentru câini, 30 de lei. Sunt informații care apar de acolo”, a spus moderatoarea, citată de romanialibera.ro.

Internauții au reacționat și au postat pe facebook numeroase imagini și texte amuzante. Mulți dintre ei voiau să știe, ironic, unde se dau banii, pentru a merge cu mai mulți câini la protest.

FOTO: romanialibera.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri