Caută
Close this search box.

Cum va arăta noul SUV de la Dacia. Va fi lansat în acest an

A doua generaţie Dacia Duster, care fi dezvăluită spre finalul lui 2017, va avea o caroserie mai lungă decât actualul model şi va dispune inclusiv de o configuraţie cu şapte locuri.

Noul Dacia Duster va beneficia de două versiuni de design, una cu tema urbană şi una cu veleităţi mai pronunţate de off road, au declarat pentru 0-100.ro surse apropiate proiectului.

Maşina va fi mai mare decât actuala generaţie. Cel mai mult se va vedea acest lucru pe lungime, caroseria şi ampatamentul fiind modificate pentru a acomoda până la 7 pasageri. Asta înseamnă că Duster va avea atât o variantă cu 5 locuri (două rânduri de scaune), cât şi una cu 7 locuri (trei rânduri de scaune), iar ambele aceste variante vor beneficia de aceeaşi caroserie. Nu va exista o versiune mai lungă şi alta mai scurtă, aşa cum s-au comercializat Nissan Qashqai şi Nissan Qashqai+2 spre exemplu.

FOTO: 0-100.hotnews.ro

Vor exista două teme de design pentru noul Duster, în stilul Skoda Yeti. Varianta pentru off road va avea mai mult plastic negru, nevopsit, pentru a nu se zgâria în aventurile petrecute în teren accidentat, în timp ce versiunea “pentru oraş” va beneficia de mai multe elemente ale caroseriei vopsite.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri