Caută
Close this search box.

Dermavital: Cazuri rezolvate cu ajutorul terapiilor cu biorezonanță. Medicina energo-informationala in bolile de inima

Bolile cardiovasculare determină o treime din numărul de decese la nivel mondial, mai mult decât cancerul, insuficiența respiratorie cronică sau diabetul zaharat cumulate. Acest termen este atribuit unor numeroase afectiuni de la nivelul cordului sau vaselor de sânge, respectiv boala cardiacă ischemică, hipertensiunea artrerială, afecțiunile cerebrovasculare sau boala arterială periferică.

Aceste boli au un impact puternic asupra populației, fiind atât o cauză de deces, cât și datorită afecțiunilor cronice care constituie o cauză majoră de handicap. La fiecare două secunde survine un deces ca rezultat al bolilor cardiovasculare, un atac de cord la fiecare cinci secunde și un accident vascular cerebral la fiecare șase secunde.
Pe lângă factorii de risc ereditari pentru aceste boli, există și alti factori care pot fi îndepărtați, precum fumatul, consumul crescut de grăsimi alimentare, sedentarismul, stresul psihic. Practica clinica mi-a demonstrat totuși că nu este ușor de renunțat la unele obiceiuri și comportamente, indiferent cât de severă este afecțiunea de care suferă pacienții. Astfel, aceștia caută soluții pentru a susține organismul în perioada bolii sau ca prevenție.

Organismul nostru este viu și informația bio-energetică pe care o deține este în directă relație cu metabolismul și celelalte funcții de bază ale corpului precum frecvența cardiacă, tensiunea arterială, frecvența respiratorie, somnul, senzația de foame sau sete. Un dezechilibru produs la nivel informațional din diverse cauze crează un haos la nivelul organismului care perturbă funționalitatea normală a acestuia și determină apariția bolilor, respectiv cele cardiovasculare, prin acumulare de colesterol la nivelul vaselor de sange și apariția aterosclerozei, incapacitatea organismului de a regla valorile tensionale.
Terapiile cu biorezonanță, medicina energo-informationala din Centrul DermaVital readuc organismul în bioritmul propriu, întrerupând fenomenul de autodistrugere, astfel încât pacienții (la care în primul rând se realizează diagnosticarea la nivel energetic) beneficiază de îmbunătățirea tonusului, de efectele unei funcționări normale a organismului.

Voluntariatul la acestă clinică m-a pus în fața unor oameni care au reușit să își mențină în limite normale valorile sangvine ale colesterolului, să își regleze valorile tensionale, ajutând organismul și susținându-l prin terapie. Dar faptul cunoscut că atât diagnosticarea energetică până la nivel de celula inclusiv buletinul de analize energetic, ne dau deja multe informații energetice despre statutul de sănătate a celui investigat iar terapia care urmează se axează pe întreg organimul, respectiv meridianele energetice a corpului așa cum sunt pasate organele anatomic. Activitatea mea de bază în acest voluntariat se axează pe terapiile cu bicom-optima, kidling și diamond. Desigur că mă întâlnesc zilnic cu foarte multe alte specialități, fapt care mă ajută foarte mult să mă dezvolt profesional și să ies din specialitate. În cadrul acestei discipline, medicina energo informationala, corpul uman este tratat în totalitate acționând pe partea biofizicală a organului bolnav, deci pe cauză.

Cazuri deosebite care m-au impresionat pe parcursul activității mele.
Un băiat de 10 ani, cu dureri in jurul ombilicului si imunitate scazuta, nesigur pe el si destul de sensibil. Dupa 3 ședinte de tratament, durerile au dispărut și băiețelul era mult mai sigur pe el. La o lună l-am revăzut la întreținere și mi-a relatat sigur pe el că durerile au dispărut în totalitate, mai mult a început să practice sport.
Pacienta 65 ani, tusa iritativă (facuse toate investigatiile clasice). După prima ședință, tusea s-a ameliorat, iar în combinație cu casca cu ioni negativ în terapie, tusea a dispărut.
Bărbat, 68 ani, tensiune oscilantă, dureri în zona inimii la orice efort, în tratamentul cardiologic. După prima ședință, au dispărut durerile din zona inimii, iar după trei ședințe tesiunea a început să se stabilizeze.
Pacientă, 55 ani, cu un colon iritabil, nu se odihnea noaptea și era foarte obosita. După primele 3 ședințe, colonul s-a echilibrat a devenit mai puțin irascibilă și ca rezultat a început să se odihneasca.

Desigur, lista este foarte lunga – aș dori sa fac o chintesență a terapiilor cu care lucram în domeniul medicinei energo-informaționale. Atâta timp cât organul bolnav mai are celule sănătoase există șanse mari de ameliorare și de a schimba statutul de sănătate. O terapie blândă fără efecte secundare, fără durere, fără medicamente. O recomand fiecăruia cu încredere. Mulțumesc că am șansa de a colabora cu un colectiv minunat si competent in acest domeniu, în cadrul Centrului German DermaVital.
Cu siguranță, împletind un stil de viață sănătos, cu un echilibru energetic și cu o atitudine terapeutică corectă, fiecare pacient va observa o refacere a forțelor proprii și va dori să mențină acest statut prin ședințe de terapie cu biorezonanță care îi vor susține sănătatea și vor preveni reapariția unor episoade acute.

Scris de Dr. Denisa Soare
Medic rezident cardiologie, voluntar Centrul DermaVital

Contact Centrul DermaVital: Calea Vitan nr.28, Bucuresti, telefon 021 322 404 sau mobil 0731 871 968, email – office@dermavital-med.ro, www.dermavital-med.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri