Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea despre proteste: Nu am înţeles care e supărarea. Guvernul să ia o decizie privind OUG

Liviu Dragnea susţine că nu ştie nimic despre OUG privind graţierea şi modificarea codurilor penale, că a văzut proiectele pe site-ul Ministerului Justiţiei şi că nu ştie dacă acestea vor ajunge vreodată să devină şi legi. Întrebat despre imensele proteste sociale din ultimele două săptămâni, el a afirmat că le-a văzut la televizor şi nu a înţeles care este supărarea celor care au ieşit în stradă.

„Vă asigur că atunci când o să avem ceva, dacă vom avea vreodată ceva de la Guvern adoptat în privinţa asta, o să comentez fără probleme. Dar vreau să comentez ceva ce există. Ceea ce aştept eu, şi cred că aşteaptă toţi cei care ne-au votat, de la acest Guvern: să decidă. Şi în privinţa asta trebuie să ia o decizie.

Ori iau o decizie că nu decid nimic, ori iau o decizie că adoptă ceva. Dar să decidă pentru că nu se mai vorbeşte de temele economice. Sunt o grămadă de măsuri economice şi sociale pe care le-am adoptat şi pe care urmează să le adoptăm şi în tot acest baraj de comunicare nu mai putem comunica aceste lucruri.

Rugămintea mea la ei a fost, şi este în continuare, să închidă acest subiect. Într-un fel sau altul. Şi, de asemenea, să decidă lucrurile în care cred ei. Nu în care cred alţii sau în care nu cred alţii. Pentru că trebuie să înţeleagă că reprezintă un guvern legitim.

Dragnea afirmă că vrea să vadă ordonanţele să ştie şi el „pentru ce a ieşit lumea în stradă. Eu nu am înţeles.”

FOTO: ziarulincomod.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri