Caută
Close this search box.

Angelina Jolie și Brad Pitt vor un judecător privat pentru divorțul lor

 

Angelina Jolie și Brad Pitt, unul dintre cuplurile cele mai strălucitoare și mai influente de la Hollywood, vor apela la un judecător privat pentru a păstra divorțul lor departe de ochii publicului, au precizat cei doi într-un comunicat trimis luni CNN, relatează Reuters.

Cei doi actori au ajuns la un acord ca toate documentele și procedurile să devină confidențiale pentru „a apăra drepturile la viață privată ale copiilor și familiei”, se menționează în comunicatul comun.

Potrivit Agerpres, avocații celor doi nu au putut fi contactați de Reuters pentru a confirma informația.

Actrița câștigătoare a unui premiu Oscar a înaintat divorțul în septembrie, la Curtea superioară din Los Angeles, invocând divergențe ireconciliabile, potrivit documentelor depuse în instanță. Ruptura a venit brusc, după un incident dintr-un avion privat, când Brad Pitt și-a fi ieșit din fire în fața unuia sau mai multor copii ai cuplului.

Angelina Jolie a cerut custodia totală a celor șase copii ai cuplului, cu drepturi de vizitare pentru Pitt. Potrivit actriței, data la care s-au separat cei doi a fost 15 septembrie.

Jolie și Pitt, cunoscuți în toată lumea sub apelativul „Brangelina”, erau unul dintre cele mai vizibile cupluri din lumea divertismentului, datorită frumuseții, filmelor de succes și activismului lor. Cei doi s-au căsătorit în 2014, după ce au petrecut un deceniu împreună.

În noiembrie, Brad Pitt a fost exonerat de acuzația de abuz asupra copiilor și a cerut custodie comună a acestora.

Comunicatul comun al celor două staruri intervine la o lună după ce un judecător a refuzat solicitarea lui Brad Pitt de organizare a unei audieri de urgență în cadrul căreia dorea să solicite ca toate documentele și procedurile legate de divorț să fie făcute confidențiale, potrivit CNN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri