Caută
Close this search box.

Autostrada Soarelui și alte 58 de drumuri naționale au fost închise

Traficul rutier era închis, la ora 13:00, pe 58 de drumuri naționale și pe Autostrada Soarelui (A2) București – Constanța, din cauza ninsorilor și viscolului, potrivit datelor actualizate, vineri, de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), potrivit Agerpres. Porturile de la Marea Neagră sunt închise. Veștile venite de la meteorologi sunt proaste pentru următoarele zile. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o nouă atenționare Cod roșu de viscol și ninsori, valabilă în următoarele ore în județele Constanța și Tulcea.

Circulația rutieră pe DN 2, tronsonul cuprins între Focșani și Adjud a fost închisă, începând cu ora 12:20, din causza condițiile meteorologile nefavorabile, a anunțat, vineri, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), într-un comunicat de presă.

Circulația rutieră în județul Cluj se desfășoară în condiții de iarnă, fără a exista șosele închise sau blocate, pe anumite sectoare de drum cu zăpadă viscolită acționându-se cu utilaje specifice, conform autorităților locale.

Autoritățile vrâncene acționează pentru deblocarea unor autoturisme rămase împotmolite în zăpadă pe DJ 204 E și DJ 205 H.

„Un autoturism cu o persoană a rămas blocat în zăpadă pe DJ 204E, între localitățile Panciu și Haret. Un echipaj de pompieri din cadrul Stației de Pompieri Panciu și un utilaj de deszăpezire din cadrul Secției Drumuri Județene urmează să ajungă la fața locului pentru a debloca autoturismul. De asemenea, un autoturism cu trei persoane a rămas blocat în zăpadă pe DJ 205H, între localitățile Domnești și Păunești. Autoritățile locale au dispus deplasarea la fața locului a unui utilaj de deszăpezire, pentru a debloca autoturismul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea, Paul Bîndar.

Ambulanțele Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea au intervenit pentru preluarea a două gravide din comunele Gugești și Țifești, femeile fiind transportate la spital.

Zeci de persoane au rămas înzăpezite cu mașinile pe drumurile din județul Ialomița, iar o parte dintre acestea au fost deja salvate cu ajutorul autorităților.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri