Caută
Close this search box.

Carambol cu opt maşini pe autostrada Timişoara-Lugoj. O persoană a fost rănită

Opt maşini au fost implicate într-o coliziune în lanţ pe autostrada care leagă Timişoara de Lugoj. Un autoturism a lovit în spate un trailer care transporta mai multe vehicule.

Câţiva şoferi au oprit să vadă accidentul, dar, din cauza carosabilului alunecos, maşinile s-au ciocnit una după alta. O persoană rănită grav a fost transportată la spital.

La câţiva kilometri după urcarea pe şoseaua de mare viteză de la Remetea, o platformă auto care circula regulamentar a fost izbită din spate de un vehicul condus de o femeie. În urma impactului, ultima maşină de pe remorcă a ajuns în mijlocul drumului, iar maşina femeii a fost proiectată într-un parapet, potrivit tvr.ro. În câteva clipe, o dubiţă a lovit în plin maşina căzută pe carosabil. Şoferul văzuse accidentul, dar nu a apucat să frâneze.

Şoferiţa care a provocat accidentul a fost rănită şi a rămas încarcerată. A fost scoasă de un echipaj de pompieri.

Femeia a fost dusă la spital. Şoferii şi pasagerii din celelalte maşini implicate în accident au scăpat doar cu o sperietură zdravănă. Traficul în zonă a fost blocat mai bine de o oră. În total, opt maşini au fost avariate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri