Caută
Close this search box.

CIADO acuza ineficienta Agentiei Nationale Antidrog

CIADO, cel mai titrat ONG din Romania si militant in combaterea consumului de droguri, acuza indiferenta institutiilor responsabile si ineficienta Agentiei Nationale Antidrog.

„In acesta perioada se discuta BUGETE, fie ca vorbim de stat sau locale. Sper, spre binele lor, ca institutiile responsabile de aplicarea Strategiei Nationale Antidrog sa isi prevada resursele financiare adecvate pentru ducerea la indeplinire a obligatiilor ce deriva din HG 784 / 2013. CIADO nu va precupeti nici un efort intern sau extern de a sanctiona indiferenta si neglijenta celor responsabili”, scrie directorul executiv CIADO, Gigel Lazar, pe pagina sa de socializare.

Romania este unul dintre statele UE cu cele mai mari creșteri ale prevalenței consumului de substanțe interzise. In 2012, erau inregistrați în evidente peste 600.000 de consumatori, numarul real fiind însă cu mult mai mare. Situația se agraveaza in randul tinerilor, peste 11% dintre elevi, respectiv 150.000 de copii, au consumat cel putin o data substante interzise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri