Caută
Close this search box.

DermaVital: Biorezonanța vindecă fără durere

Biorezonanta Bicom-Optima oferă o medicină blândă, dar și eficiență de diagnosticare și tratament, fără dureri, fără medicamente. Doi transilvăneni, soții Munteanu, au adus din Germania un brand de succes, implementând în București un pachet de terapii complementare, salvând, astfel, viețile a sute de români cărora medicina alopată nu le mai dădea nicio șansă.

Cercetările din domeniul fizicii cuantice au stabilit că fiecare organism deține și produce în permanență campuri magnetice complexe. În organism, au loc schimburi de informații între câmpul magnetic si procesele fiziologice ale corpului.Sistemele de funcționare din corpul nostru sunt reglate de câmpul magnetic.
Sănătatea unui organism începe în spațiul dintre celule corpului „matrix” (Pischinger Raum), locul unde se depun noxele toxice ale corpului, dar și locul de unde se hranesc celulele corpului (magazia celulelor). Aparatele de diagnosticare și tratament Bicom-Optima deschid posibilitatea unui schimb reciproc de informații (pacient-aparat, aparat-pacient), de reglare a câmpului magnetic. Prin această tehnologie, se deschide drumul spre însănătoșire, detoxifiind spațiul dintre celule, fapt ce duce la întreruperea fenomenului de autodistrugere ( prevenind apariția cancerlor și a bolilor autoimune). Diagnosticarea energetică durează aproximativ o oră și presupune investigarea întregului organism, până la nivel de celulă, cu includerea unui buletin de analize energetic.

Se lucrează pe cauza care produce boala

Tratamentele propuse conform diagnosticului se fac la un interval de 7-10 zile. De obicei, se recomandă 4-6 ședinte consecutive pentru a readuce organismul în echilibrul propriu energetic (reglarea meridianelor energetice), în cazul afecțiunilor cronice și la 2-3 zile distanță în cazul afecțiunilor acute. Biorezonanța este o terapie blândă, fara efecte secundare, care se recomanda oricărei persoane, indiferent de vârstă. Este o terapie personalizată în funcție de afectiunea și câmpul energetic al pacientului. Se poate aplica în orice afecțiune cu condiția sinquanon ca organul bolnav să mai aibă celule sănătoase.
Prin tratamentul cu Bicom Optima se susțin energetic celulele sănătoase. Este o terapie biofizicală care intervine prin câmpul informațional al corpului și actioneaza pe corpul fizic.
În domeniul medicinei energo informationale nu simptomul pacientului este relevant în terapie, pentru că se lucrează pe cauza care produce simptomul. În fiecare terapie de la DermaVital, se intervine atât pe câmpul magnetic al corpului, cât si prin vibrații homeopatice în funcție de diagnostic.
Rezultate deosebite obținute la DermaVital au fost pe următoarele afecțiuni: alergii, intoleranțe, dereglări metabolice, vertij, dureri(genunchi,coate, solduri, dureri cervicale, lombare…), migrene, dereglari ale sistemului gastro-intestinal (morbus chron, gastrită, aciditate gastrică dereglată, diverticulită, constipație), sistem neurovegetativ, sistem nervos central, epilepsie, afecțiuni hepatice indiferent de forma lor, pancreas dereglat, aritmii, inimă nervoasă , tensiune, tiroida cu noduli s-au autoimuna, diabet,auz, degenerare maculara, oboseala, lipsa de concentrare, alergie la propria histamina, dereglări energetice ale corpului.

Meridianele energetice sunt străzile energetice ale corpului. Avem 12 meridiane energetice care pot fi blocate. Deblocarea lor duce la autoreglarea energetica a corpului. Cu alte cuvinte, scopul terapiei este activarea sistemului de autovindecare a organismului.

”Nu bacteria sau virusul sunt relevante in terapie, ci mileul patogen al corpului. Eliminarea metalelor grele din organism este o altă modalitate de a ajuta corpul să scape de noxele toxice. Buletinul de analiza energetic ne specifica cu exactitate prezența sau absența metalelor grele în organisn. Cele mai des intâlnite sunt: plumb, arsenic, mercur, cadmium,argint”, ne-a declarat Florica Munteanu, specialist în biorezonanță, nutritie și homeopatie, membră a Societății Naturiștilor din Germania.

Biorezonanta bicom-optima poate fi metoda sigura prin care renunti la fumat

”Tratamentul antifumat este unul din tratamentele cheie în centrul nostru, reușind ca, în 45 de minute de terapie, să avem un nefumător. Succesul vorbește de la sine prin faptul că pacienții ne recomandă unii altora. trebuie să fie sănătos”, a mai precizat terapeutul Florica Munteanu.

DermaVital este un brand german, adus în România în urmă cu 10 ani. Colectivul DermaVital este format din medici cu orientare spre terapii alternative, kinetoterapeuti, dermato-esteticiană, terapeuți specializați în Germania. Terapeutul Florica Munteanu și Dr.med. D. Munteanu au practicat în centrul propriu din Germania acesta metoda cu mult success, acumulând o experiență de 27 ani. Activeaza prin centrul din București (10 ani de activitate), până în cele mai indepartate localități din țară și străinătate (Huedin,Timisoara, Lugoj, Oradea, Cluj, Tg. Mures, Iași, Suceava, Germania, Elveția,Italia, Spania, SUA, Australia, Israel etc.). Terapeutul si managerul centrului german DermaVital au absolvit Institutul de Terapii Alternative”Erhard” din Germania.
Contact Centrul DermaVital: Calea Vitan nr.28, Bucuresti, telefon 021 322 404 sau mobil 0731 871 968, email – office@dermavital-med.ro, www.dermavital-med.ro

2 răspunsuri

  1. Bună ziua. Vă rog să-mi spuneți cât trebuie să aștept pentru o programare din momentul când vă contactez. (cu aproximație) Vă mulțumesc. Cu respect Dumitru Alistar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri