Caută
Close this search box.

DermaVital: Sănătatea vine din intestine

Sistemul gastro-intestinal este sistemul de unde se reglează imunitatea organismului. Centrul DermaVital din București, prin tehnologia specifică medicinei energo-informaționale, reușește să redea sănătatea persoanelor care suferă de boli gastro-intestinale.

Mai bine de 80% din imunitate este asigurată de intestine. Flora intestinală și mucoasa intestinelor sunt vitale pentru existența noastră. O dereglare a florei (cum ar fi candida, paraziți) duce la o degradare a mucoasei intestinelor dezechilibrând asimilarea mineralelor, vitaminelor, etc. Refacerea simbiozei intestinale și menținerea ei într-un echilibru este cheia unui metabolism și sistem imunitar stabil. Tot a doua persoană suferă de arsuri de stomac, balonări, greață. La cei mai mulți nu se găsesc probleme organice, mai mult pacientul este catalogat de medicina clasică drept ”ipohondru”.
Dereglările gastro-intestinale sunt afecțiunile cele mai frecvente după insuficiența cardiacă. Cauzele sunt multiple: stres, griji, alimentație, candida, helicobacter pylori, în multe cazuri metale grele în organism, alergii, medicamente… Întregul tract gastro-intestinal este strâns legat de sistemul nervos, o împletitură cu aproximativ 100 milioane de celule nervoase care înconjoară sistemul gastric.

”Sistemul Nervos Enteric” este, după creier, al doilea ca mărime

”Creierul intestinal” este considerat al doilea creier al omului. Creierul intestinal reglează autonom funcționalitatea intestinelor și stomacului prin impulsuri nervoase, hormoni… Disfunctionalitățile zonei gastro intestinale sunt rezultatul comunicării greșite între abdomen și creier, nu are legatură numai cu alimentația! Această legătură informativă între abdomen și creier poate fi restabilită la DermaVital prin redirecționarea cauzelor care au dus la acest dezechilibru, cu medicina energo-informațională (aparatele bicom optima, kindling, daimond), numită și medicina ”conform vieții”, conform informației pacientului în terapie. Dacă ne simțim bine sau nu, are legătură directă cu funcționalitatea gastro-intestinală.

Seratonina hormonul fericirii se formează în cea mai mare parte în membrana intestinului gros, la lăsarea întunericului acest hormon se metabolizeaza în melatonină, hormonul care aduce somnul, dacă acest proces este dereglat și somnul va fi dereglat. Stresul permanent profesional și privat țin sistemul gastro-intestinal într-o stare de agitație (simpaticus) – numai starea de relaxare aduce organismul pe parasimpaticus. Câți dintre noi din 24 de ore funcționăm pe parasimpaticus? Multe persoane nici nu realizeaza că au stres, chiar dacă nu sunt foarte antrenate în viața profesională, corpul are deficite în autoreglare și sistemul neuro-vegetativ întelege stres. Însăși procesul de gândire este dependent de rezonanță energetică din corpul nostru. Cele cinci simțuri ale noastre produc impresii, sentimente, care automat influențează gândirea și nu invers. Celulele corpului doresc să trăiască, datorita diferitelor dereglări informativ-energetic li se interzice acest fapt, ele încearcă să acționeze independent și dezvoltă un potențial distrugător în corp (cancerul).

Tratarea cancerului, prin resetarea energetică a corpului

O persoană bolnavă de o anumită formă de cancer nu are nicio șansă de vindecare dacă nu-și schimbă total stilul de viață: alimentație, gândire, ordine în familie, serviciu. Pentru bolnav, viața trebuie să devină mai atractivă, o încredere totală în mediul său înconjurător imediat, încredere în tratamentul pe care îl urmează și în capacitatea sistemului sau imunitar de a învinge boala!
Cu alte cuvinte, o resetare energetică a corpului, spiritului și sufletului, astăzi posibile prin medicina energo-informațională. Vindecarea este mai mult decât eliberarea de dureri, este un proces prin care trece omul!
Tratamentele cu biorezonanță sunt în măsură să readucă organismul în bioritmul propriu, să repună procesul de autovindecare a corpului în mișcare și să întrerupă fenomenul de autodistrugere. Pași de urmat: diagnosticarea energetică la DermaVital, unde cu aparate moderne neinvazive se constată dereglările energetice din organism, inclusiv un buletin de analize energetic care confirmă sau infirmă prezența metalelor grele din organism, intoleranțele (lactoza, gluten), după care urmează tratamentele personalizate cu aparatele bicom-optima, Kindling, Diamond, disponibile în centrele DermaVital. De cele mai multe ori ne confruntăm cu un sistem gastro intesinal debusolat energetic: gastrite, aciditate, reflux gastric, stomac nervos, flora intestinala dereglată, constipație, diverticulita, colita, morbus cron, colon iritabil. Desigur, cauzele sunt multimple, începand de la un sistem neurovegetativ dereglat care nu mai face comunicarea între „creierul din intestine”, sistemul gastric și sistemul nervos central, alergii, stres, prezența diferitelor metale grele în organism (plumb, mercur, aluminiu, argint), intoleranțe (gluten, lactoză) helicobacter pylori.
Readucerea florei intestinale în echilibru și restabilirea mucoasei intestinale urmate de refacerea coerentei comunicarii energetice în organism sunt primii pași spre însănătoșire, restabilire, fără medicamente fără investigații dureoase și costisitoare. Succesul tratamentelor se datorează informației energetice pe care o transmite pacientul în timpul terapiei, cu alte cuvinte pacientul are un dialog energetic cu aparatul de tratament, care funcționează pe principiile fizicii quantice și este în măsură să depisteze haosul energetic din organismul pacientului. Metoda de tratament este biofizicală. Oricare din organele corpului nostru este 99,99% format din vibrații energetice, deci se lucrează pe cauza bolii. Timpul în care totul se tratează numai cu medicamente este de mult trecut, medicina energo-informațională este în măsură să ne dea în mai puțin de o oră un diagnostic energetic până la nivel de celulă, fără multe analize fără multe investigații de laborator.
Boala apare întâi în câmpul energetic al corpului, aici este punctul forte de intervenție a disciplinei pe care am prezentat-o în acest articol.

DermaVital, brand german adus în România după o experiență de mai bine de 27 de ani în domeniu și practică medicală în Germania

”Ca medic de medicină clasică eram de fiecare dată surprins de succesele obținute de soția mea specializată în acest gen de tratamente. Lucram într-un centru, unde la etajul I activa un medic ortoped/reumatolog, la etajul II eu în dermatologie/alergologie și la etajul III centrul de terapii alternative cu biorezonanță și homeopatie a soției mele. Pacienții veneau și ne spuneau despre rezultatele spectaculoase obținute la etajul III fara medicamente. Devenisem orecum curios și am început să văd peste ”marginea farfuriei”. Între timp, am avut personal probleme de sănătate grave, cu internări în spitalele din Muenchen. Rezolvarea, eu spun vindecarea a venit tot din partea medicinei energo-informaționale. Multumesc înca o dată soției mele că sunt din nou pe picioarele mele, pot să conduc din nou mașina și îmi traiesc viața foarte normal, fără handicapuri, fără dureri, spre uluirea colegilor mei de la spitalul Schwabing din Muenchen. O disciplina care este mai mult decât o medicină complementară, este o medicina a viitorului” -dr. med. D.Munteanu, specialist în dermatologie/alergologie/dermato-estetica, membru al Societății Medicilor Dermatologi din Muenchen.

Contact Centrul DermaVital: Calea Vitan nr.28, Bucuresti, telefon 021 322 404 sau mobil 0731 871 968, email – office@dermavital-med.ro, www.dermavital-med.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri