Caută
Close this search box.

Dragnea despre șefia MAE: “Personalitatea d-lui Meleșcanu a cântărit”

meleşcanu

 

Pentru șefia Ministerului Afacerilor Externe a fost o negociere cu partenerii de la ALDE, dar și personalitatea d-lui Meleșcanu „a cântărit” în această negociere, a declarat marți președintele PSD, Liviu Dragnea.

„A fost o negociere, dar și personalitatea domnului Meleșcanu, trebuie să recunosc, a cântărit în această negociere”, a precizat Dragnea, după ce a anunțat Cabinetul Grindeanu într-o conferință la care a asistat și Teodor Meleșcanu.

Pentru Dragnea, faptul că Teodor Meleşcanu, fostul şef SIE, a fost acuzat de diaspora pentru eşecul votului din străinătate în 2014, nu are nici o însemnătate.

Întrebat de jurnaliști cum comentează faptul că Meleșcanu a fost implicat în ‘scandalul diaspora’, la alegerile prezidențiale, Liviu Dragnea a spus: „În ce a fost implicat? Așa, toată lumea este implicată și în accidente de circulație. Totuși, nu putem să ne uităm la un moment dat și în viitor? Tot căutăm pe Google, tot căutăm informații care după aia se dovedesc că sunt false. Și ce a făcut dl Meleșcanu? Eu îl respect pe dl Meleșcanu și cariera dumnealui”.

Liviu Dragnea ar trebui să ştie că nici măcar 10% din populaţie nu este implicată în accidente de circulaţie, aşadar comparaţia dumnealui nu are substanţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri