Caută
Close this search box.

Dragnea îl pune la punct pe vicepremier: D. Constantin să vorbească despre problemele de la Mediu. Asta e tema lui

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, întrebat dacă se va renunţa la cota unică şi se va introduce o cotă progresivă, aşa cum a sugerat Daniel Constantin, că nu se discută în public despre astfel de lucruri, iar Constantin ar trebui să vorbească despre problemele de la Ministerul Mediului.

“Domnul Daniel Constantin ar trebui să vorbească despre problemele de la ministerul Mediului. Asta are ca temă în Guvern. În rest, nu se discută lucrurile astea în public până când, în cadrul coaliţiei guvernamentale, împreună cu primul-ministru şi cu ministrul de Finanţe, vom discuta”, a spus Liviu Dragnea, răspunzând unei întrebări pe această temă.

Referitor la această chestiune, liderul social-democraţilor a susţinut că se va implementa programul de guvernare al PSD.

„O altă informaţie pe care i-o dau domnului viceprim-ministru Daniel Constantin este că ceea ce este trecut în programul de guvernare, asta se va implementa în ăştia patru ani de zile. Restul sunt discuţii”, a completat Liviu Dragnea.

Întrebat în continuare dacă salariile foarte mari vor fi supraimpozitate, preşedintele PSD a spus că se va întâmpla doar ceea ce este trecut în programul de guvernare pe care l-au votat românii.

“Tot ce este trecut în programul de guvernare. Nimic în plus, nimic în minus. Restul sunt discuţii politice ale unor colegi care poate ar trebuie să se ocupe acum, în aceste luni, de respectarea calendarului care a fost votat în campania electorală”, a răspuns preşedintele Camerei Deputaţilor.

FOTO: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri