Caută
Close this search box.

Dragnea organizează şi el referendum. În stradă au fost galeriile Steaua, Dinamo, politicieni

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat luni seară că îi erau cunoscute planurile preşedintelui Klaus Iohannis de a iniţia un referendum pe tema legilor privind justiţia, întrucât se încadrează în ”logica unui om care a pierdut alegerile”.

‘Eu şi Grindeanu ştiam că Iohannis vrea referendum”, a susţinut Dragnea la România Tv, adăugând că un astfel de demers este ”în logica unui om care a pierdut alegerile” şi vrea să îşi resusciteze susţinătorii.

El a mai afirmat că una din ţintele lui Iohannis o reprezintă dorinţa ca Guvernul să nu pună în aplicare programul de guvernare.

”Planul lu Iohannis e ca acest Guvern să fie dat jos până la vară”, a spus liderul PSD, acuzându-l pe şeful statului că şi-a încălcat jurământul şi a urmărit, prin participarea la şedinţa de Guvern, să facă să se vorbească despre graţiere pentru a justifica apoi că aceasta este o temă de interes naţional.

”Președintele a instigat și a participat la încălcarea legii, la un miting neautorizat, și-a încălcat jurământul depus”.

Potrivit lui Dragnea, în stradă au fost, politicieni, galeriile de la Steaua și Dinamo, pe lângă oameni de bună credință.

El a negat că PSD vrea suspendarea lui Iohannis.

”Iohannis îşi cere suspendarea. Cred că vrea o suspendare pentru a putea avea o tribună, pentru a merge în ţară şi a se victimiza. Nu suntem interesaţi de asta, eu nu sunt interesat acum de ideea de suspendare”, a adăugat Dragnea.

El a precizat că PSD va declanşa în primăvară referendum  pe tema familiei şi privind regimul imunităţilor din România.

”Nu sunt de acord cu imunitatea parlamentară, dar nici cu cea a preşedintelui”, a spus Dragnea, potrivit Mediafax.

FOTO: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri