Caută
Close this search box.

Firea îi scoate pe puşcăriaşi la lopată

 

Deţinuţii şi jandarmii vor ajuta la deszăpezirea Capitalei. Primarul general nu este mulţumit de felul în care s-a făcut deszăpezirea în Bucureşti. A spus că e mai bine ca în anii trecuţi, dar nu suficient. În plus, edilul general a spus că ia în calcul ca şcolile să fie închise şi miercuri.

Primarul general al Capitalei a spus că este vorba despre o soluție de avarie luată de Comandamentul de iarnă care este în desfășurare luni dimineață la Primărie. A fost cerut ajutorul Ministerului Justiției a, Ministerului de Interne și al Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Astfel, începând de astăzi, deținuți și jandarmi vor ajuta la deszăpezirea orașului. Gabriela Firea a declarat că pe trotuare și pe străzile secundare firmele de salubritate nu și-au făcut treaba. Mai exact, doar 40% din străzile laterale ar fi fost deszăpezite.

De asemenea, edilul a somat asociațiile de proprietari și centrele comerciale să curețe zăpada din fața blocurilor pentru a nu primi amenzi care pot ajunge până la 500 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri