Caută
Close this search box.

Fostul manager al lui Alanis Morissette recunoaște că i-a furat 4,8 milioane de dolari

 

Jonathan Todd, administratorul afacerilor cântăreței canadiene Alanis Morissette, a recunoscut că i-a furat clientei sale 4,8 milioane de dolari între 2010 și 2014, potrivit ziarului Los Angeles Times citat de EFE.

Schwartz a prezentat joi o serie de documente legale în care mărturisește că se face vinovat de fraudă online și evaziune fiscală și în care recunoaște că, pe lângă cele 4,8 milioane ale lui Morissette, a sustras și 1,7 milioane de dolari aparținând unor sportivi și celebrități, ale căror nume nu se cunosc deocamdată, relatează Agerpres.

Cât timp a lucrat la firma GSO Business Management, Schwartz a delapidat banii cântăreței folosind diferite metode precum falsificarea semnăturii lui Alanis Morissette.

Acuzatul va compărea la 1 februarie în fața justiției pentru a afla acuzațiile care i se aduc.

După acordul de vinovăție încheiat cu Procuratura, se așteaptă ca el să primească o condamnare între 4 și 6 ani de închisoare și o amendă de 8,2 milioane de dolari ca indemnizații.

„Domnul Schwartz a fost angajat să protejeze banii clienților săi, administrându-i în mod profesionist, în loc de asta a delapidat mai multe milioane cu scopul de a se îmbogăți”, a declarat o sursă a biroului FBI din Los Angeles.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri