Caută
Close this search box.

Haine groase în copaci, pentru oamenii fără adăpost

Zeci de timişoreni au adus haine groase în Parcul Central, pe care le-au legat de copaci, astfel încât să fie luate de către persoanele fără adăpost. Acţiunea se află la cea de-a doua ediţie, prima având loc iarna trecută, în Piaţa Victoriei, potrivit News.ro.

„Foarte interesant evenimentul, foarte bun şi foarte natural. Mi se pare chiar de bun simţ, nu e nimic fantastic. Nu am mai participat, spre ruşinea noastră, pentru că nu am ştiut, dar acum ştim şi o să participăm de fiecare dată”, a declarat unul dintre cei veniţi să aducă haine.

Câţiva voluntari au preluat hainele aduse de oameni şi le-au pus în copaci sau le-au aşezat pe băncile şi pe mesele de şah din parc.

„Oamenii au nevoie de îmbrăcăminte pentru sezonul acesta rece. Ştiţi foarte bine că sunt multe cazuri de oameni care îngheaţă pe stradă şi e un mic efort din partea noastra să îi ajutăm. Cu toţii avem haine pe care nu le folosim în dulapuri şi cu atât mai bine putem să le dăm celor cărora le sunt utile. Am anunţat acţiunea în centrele de noapte şi cred că oamenii or să vină să le ia de aici. Noi ne-am luat angajamentul să luăm înapoi hainele care nu sunt ridicate şi să le ducem în centrele de noapte sau în cele în care vin oamenii străzii”, a declarat Denise Ardelean, unul dintre organizatori.

FOTO: news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri