Caută
Close this search box.

Haydn şi Mozart cu Orchestra de Cameră Radio la Sala Radio

 

Orchestra de Cameră Radio invită publicul miercuri, 18 ianuarie 2017, ora 19:00, la Sala Radio la un nou concert ce îl are ca dirijor pe Gottfried Rabl, iar ca solist pe pianistul Csiky Boldizsar.

Programul va fi unul în notă clasică,  fiind compus din Simfonia nr. 1 în Re major, Hob I:1 de Haydn, Concertul nr. 23 în La major pentru pian şi orchestră, KV 488 de Mozart şi Serenada în Re major nr. 5, op. 53 de R. Fuchs, informează un comunicat de presă al organizatorilor remis MagnaNews.

Concertul poate fi ascultat în direct pe toate frecvenţele Radio România Cultural şi Radio România Muzical din ţară şi în streaming live pe internet pe www.radioromaniacultural.ro şi www.romania-muzical.ro.

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carrefour, librăriile Cărtureşti, Humanitas, în benzinăriile OMV şi la casa de bilete a Sălii Radio.  Pentru alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio vă rugăm să consultaţi site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri