Caută
Close this search box.

Incendiu puternic în clubul Bamboo din Capitală. 38 de răniți, o persoană în stare gravă

Bucureștiul s-a trezit pe 21 ianuarie cu un incendiu în clubul Bamboo. Focul a izbucnit sâmbătă dimineață, în jurul orei 04.00, la clubul Bamboo din Capitală, în care se aflau aproximativ 300 de persoane. Potrivit ultimelor informații, 38 de persoane au fost rănite, iar una este în stare gravă.

Toți tinerii au fost evacuați, iar unii au sărit în apa lacului din apropiere. La fața locului au fost mai multe mașini de pompieri și ambulanțe care acordă primul ajutor, dar și scafandri.

La nivelul MAI s-a activat o linie telefonică, 021.206.40.50, unde rudele celor care s-au aflat în clubul Bamboo pot suna pentru a obţine informaţii despre persoanele transportate la spital. De asemenea, oricine deţine informaţii despre alte posibile victime este rugat să sune la numărul anunţat. În timp ce procurorii au deschis deja un dosar penal și încearcă să afle ce a stat la baza incendiului de sâmbătă dimineața, unii martori au povestit că în club se fuma în mod obișnuit.

Tinerii care au petrecut acolo toată noaptea au povestit că în incintă se fuma, deși este interzis.

„Noi, când am ieşit, era doar fum care venea de afară. S-a fumat toată noaptea în club deşi ospătarii au cerut să nu se mai fumeze, se fuma”, susţine o tânără care a fost în club.

Alții spun însă că ar fi simțit miros e cabluri încinse înainte de incendiul din clubul Bamboo. „Nu are cum să ia foc de la o ţigară. Nu s-a auzit explozie, toată lumea s-a luat în braţe şi a ieşit afară. Noi eram la intrare, eram o gaşcă mare pe terasa, am apucat toţi să ieşim. S-a spus că de pe scena a pornit focul”, spune un martor.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri