Caută
Close this search box.

Incendiu puternic în zona Apărătorii Patriei din Capitală (VIDEO)

Un incendiu puternic a cuprins cinci case, în zona Apărătorii Patriei din Bucureşti. Pompierii intervin pentru stingerea flăcărilor.

ISU a anunţat că nu sunt victime. Intervenţia este îngreunată pentru că hidranţii de pe stradă nu funcţionează. Focul s-a aprins într-un garaj, unde erau depozitate substanţe inflamabile.

La această oră incendiul încă nu a fost stins, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, potrivit Agerpres.

„Este un incendiu mare, cinci case au luat foc. Nu sunt victime. Nu au funcţionat hidranţii de pe stradă, pompierii au găsit nişte hidranţi pe alte străzi din apropiere. Incendiul încă nu a fost stins”, a precizat Daniel Vasile.

„Au fost afectate de incendiu patru imobile și anexele acestora, pe o suprafață de peste 200 mp. Flăcările au cuprins preponderent acoperișurile acestora. În mod progresiv au fost angrenate pentru stingerea incendiului, protejarea vecinătăților și constituirea echipelor de căutare-salvare un număr de 13 autospeciale, din care 10 de stingere, o autoscară, o ambulanță SMURD și o autospecială de descarcerare”, precizează reprezentanții ISU.

Potrivit sursei citate, intervenția a fost sesizată cu puțin timp înainte de ora 10.00.

FOTO: Agerpres

În prezent, incendiul este sub control, nu se mai poate extinde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri